ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2018 | 11:13

Τόσες ερωτήσεις

Παντού γύρω μου ακούω (ή διαβάζω) για μοναξιά. Είτε λόγω κακών επιλογών ,είτε λόγω άλλων παραγόντων. και αναρωτιέμαι ,όλοι αυτοί που είναι μόνοι τους -και εγώ μαζί- γιατί δεν ενώνονται; μήπως σε κάποιο βαθμό θέλουν να είναι μόνοι τους; Οι φίλοι μου διασκορπισμένοι στα 4 σημεία του ορίζοντα και κάποιες λάθος επιλογές με έφεραν εδώ. Βγαίνω έξω, μιλάω σε κόσμο και προσπαθώ να κάνω παρέες. Πόσους ανθρώπους έχω συναντήσει που είναι μόνοι τους και όσο κι αν προσπαθώ να βγούμε, να μιλήσουμε, να χτίσουμε μια ουσιαστική σχέση, μετά απο λίγο δεν έχω νέα τους. Και αναρωτιέμαι αν φταίω εγώ, αν δεν είμαι φυσιολογική που έτυχε - αλλά και λόγω κακών επιλογών όπως προείπα- να είμαι μόνη μου, αν φταίνε οι άλλοι, αν δεν έχω βρει ακόμα τους κατάλληλους, στην πρωτεύουσα ανθρώπους. Δύσκολη η μοναξιά και η επικοινωνία μόνο μέσω social media..
2
 
 
 
 
σχόλια
Πολλές φορές η μοναξιά ( ερωτική ή έλλειψη φίλων ) οφείλεται στην έλλειψη γενικά κοινωνικού κύκλου, κάποιες φορές οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν και δυσχεραίνουν ολοένα και περισσότερο τη κατάσταση με άλλες καταστάσεις πχ ανεργία και κάποιες άλλες φορές οφείλεται και στο μοναχικό χαρακτήρα του ατόμου. Αλλά πολλές φορές οφείλεται και στη πληγωμένη μας καρδιά που αδυνατεί να εμπιστευτεί ξανά και κλείνεται στον εαυτό της. Από αυτά που περιγράφω ζω λίγο από όλα και νιώθω το τελευταίο καιρό εγκλωβισμένη. Και να προσθέσω πως όσο εμφανίσιμος/η και αν είναι κάποιος/κάποια δεν είναι πάντα το κλειδί που σου ανοίγονται πόρτες γνωριμίας ( ερωτικές ).
Την απάντηση στην ερωτηση της εξομολ. την εχει δωσει πολλές φορες ο Διογένης ο Κυνικός, συνσχολιαστής (και δάσκαλος).Θα τον περιμένω να σου τη δώσει ο ίδιος. Αν βιαζεσαι, αναζητησε τα σχόλια του. Θα τη βρεις εύκολα.
Scroll to top icon