ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2018 | 17:02

Ο έρωτας για πόσο κρατάει;

Είμαι φρεσκοερωτευμένη και δεν θέλω με τίποτα να μας "περάσει". Με κάνει ΠΟΛΥ χαρούμενη.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ωραία απόλαυσε το!Δεν υπάρχει fixed απάντηση σε αυτό το ερώτημα.Η διάρκεια είναι ανάλογα με τη σχέση,τη φάση ζωής και το κυριότερο απο όλα είναι ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις ερωτευτεί!.Άν το κλικ που σου έχει κάνει ο συγκεκριμένος είναι σοβαρό,δεν θα σου περάσει γρήγορα.
Εγώ ξέρω ζευγάρια (3 συγκεκριμένα, μη φανταστείς καμιά εκατοσταριά) που έχει κρατήσει πάνω κάτω ήδη 20 χρόνια και πετάνε ακόμη στα σύννεφα από χαρά. Δεν πονάει λοιπόν πάντα ο έρωτας επειδή κάποιοι έτυχε να είχαμε κάποιες ατυχίες! Μας αρέσει δεν μας αρέσει, κάποιοι ήταν πιο τυχεροί από εμάς!Όσο τον κρατάτε εσείς λοιπόν τον έρωτα ζωντανό, θα κρατάει και θα σας κάνει χαρούμενους. Φτου φτου μη σας ματιάσω!
Ο έρωτας είναι παροδικός σαν πυροτέχνημα στον ουρανό. Έτσι είναι αρχικά, όλα φαντάζουν ωραία και ιδανικά. Μετά περνάς στην αγάπη, αυτή θέλει κόπο, χρόνο, θυσίες και από τις δυο πλευρές. Έπειτα εκείνη δοκιμάζεται στα δύσκολα και άμα αντέξει σημαίνει ότι είχατε γερά θεμέλια. Δεν πήγε κανείς μπροστά μόνο με τον έρωτα και τα λουλούδια. Αν δεν πατήσετε και αγκάθια μαζί να τα νικήσετε,ήταν όλα παπαριές και παραμύθια.
Scroll to top icon