ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2018 | 03:08

Διαφορά ηλικίας και σεξ

Είμαι 19 κι αυτός 27. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές σε κοινή παρέα και πάντα υπηρχαν υπονοούμενα που τα καταλαβαίναμε μόνο εμείς οι δύο κλπ. Εδώ και μια εβδομάδα βγαίνουμε οι δυο μας και είναι μαγικά γιατι μου μαθαίνει καινούριες μουσικές γεύσεις, μιλάμε κλπ. Με τα πολλά, χτες πηγαμε σπίτι του και ενώ αυτός το σταμάτησε πολλές φορές για να δει εάν είμαι σίγουρη, εγώ το συνέχισα. Όμως ρε παιδιά, δεν μπορώ με τίποτα να σταματήσω να σκέφτομαι την διαφορά ηλικίας κι έτσι δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ. Εντάξει, δεν λέω δεν είναι και τόσο μεγαλύτερος, αλλά για εμένα μου είναι δύσκολο να το χωνέψω. Και γι αυτό νιώθω πολύ άβολα και μαζεύομαι...Τι να κανώωωωώώώώώ; (πέρα από να χαλαρώσω)
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να γουστάρεις κάποιον και να σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ειδικά, μία αμελητέα διαφορά ηλικίας. Άρα ξαναβγές μαζί του να βεβαιωθείς πως όντως τον θες και αν δεν...Τώρα αν όντως τον θες και σε προβληματίζει αυτό τι να πω είναι ένα κόλλημα που έχεις. Η θα το ξεπεράσεις ή θα πας για άλλες πορτοκαλιές.
Τα 8 χρόνια διαφοράς σε ενοχλούν; Γιατί ; Σκέψου πρώτα το γιατί σε ενοχλεί , λόγω οικονομικών διαφορών ; Απασχολιων; Τρόπος ζωής; Σκέψου κ τα θετικά όμως πως τη γλυτώνεις την ανωριμότητα , περιττές σκηνές ζήλιας , εισαι με ένα σταθερό άτομο που ξέρει τι θέλει ...
Το σώμα σου ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Το πως δεν νιώθεις ακόμα ανετα κάτι σημαινει και δεν πρέπει να το αγνοησεις. Νομίζω ότι πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου να τον ζήσεις λίγο παραπανω ώστε να σου φυγουν οι αμφιβολιες. Αν και 8 χρονια διαφορα δεν ειναι δα και τοσο τραγικη..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon