ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2018 | 00:38

Αδιεξοδο

Γειά σας,Αρχικά θέλω να πω είμαι σχεδόν 19 χρονών. ..μένω με τους γονείς μου αλλά αυτό θέλω να αλλάξει. ..ψάχνω δουλειά αλλά τίποτα δεν βρίσκω παντού προϋπηρεσία ζητάνε. ..αλλά εγω δεν μπορώ άλλο. ..νιωθω πιεσμενη ειδικά από τον πατέρα μου..συνέχεια τσακωνομαστε για βλακειες...αλλά μετά είναι γλυκιές. .αλλά εγώ δεν αντέχω άλλο. ..δεν μπορώ. ..ενώ στον αδερφό μου τίποτα πότε δεν λέει πχ για το πόσο θα λείπει τι ώρες θα γυρίσει για κοπέλες τίποτα. ..ενώ σε εμένα ακριβώς τα αντίθετο συνέχεια. ..δεν μπορώ άλλο έχω βαρεθεί. ..με προσβάλει...Επειδή έχω δυσλεξία αλλά σε πολύ ελαφριά μορφή. ..Επειδή δεν πέρασα στις πανελλήνιες γενικά πολλά. ..συνέχεια κλαιω κάθε βράδυ γιατί δεν ξέρω τι να κάνω πλέον. ..έπειτα εγώ αγόρι που έχει πάρα πολύ ελευθερία και δεν είναι ότι ζηλεύω απλά δεν μπορώ να του προσφέρω αυτή την ελευθερία και εγώ να γυρίζω 3-4 η ώρα να λείπω όλη μέρα από το σπίτι να κοιμάστε μαζί. ..γενικά δεν γίνεται. ..και τελευταίο η παρέα μου η κολλητή μου που είμαστε δεμένες ενώ με την άλλη κοπέλα όχι. ..συ έχεις λέει σε εκείνη για κλαμπ ενώ σε εμένα όχι πάντα. ..Επειδή πάντα θα μπορεί και θα χει λεφτά. .και νιώθω πολύ άσχημα. ..εκείνη μου χε γυρίσει να μου πει μπορεί να μην μου πει για να μην με φέρει σε δύσκολη θέση. .αλλά εμένα δεν μαρεσει με κάνει να νιώθω χάλια επειδή δεν έχω πάντα για κλαμπ...αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω. ..έχω φτάσει σε αδιέξοδο ...θέλω μια άμεση λύση. ..Θέλω να φύγω από το σπίτι μου ...ακόμα και μακριά ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Όχι μην υπερβάλουμε. ..με τον πατέρα μου είναι το θέμα που είναι υπερπροστατευτικος ...δηλαδή ο αδερφός μου έχει ελευθερία ενώ εγώ όχι. ..δλδ δςν μπορώ να λείπω όλη μέρα. ..να πηγαίνω συνέχεια σε κλαμπ...με αφήνει να τα κάνω αλλά αν πηγαίνω συνεχόμενες φορές τσαντίζεται. ..και μαλώνουμε. ..Απλά είναι πειστικός και ώρες ώρες προσβλητικος. ..δεν μέ αφήνει να κοιμάμαι αλλού απλά. ..ξέρει ότι θα έχω αγορι ...αλλά δεν θέλει φοβάται δεν ξέρω τι. ..Αυτά εννοω...ενώ όταν έκανα σύγκριση με το αγόρι μου εννοούσα εκείνος μπορεί να λείπει και κια βδομάδα από το σπίτι του και απλά πχ να έρχεται για ένα μπάνιο. .Αυτό. ..
Scroll to top icon