ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2018 | 22:10

εχασα το νοημα της ζωης μου δεν ξερω πλεων τι να κανω ειμαι σε αδιεξοδο

καλησπερα σας εδω και αρκετα χρονια πασχω απο καταθλιψη και εχω χασει το νοημα της ζωης μου για διαφορους λογους τους οποιους δεν θελω να αναλυσω γιατι θα γινω κουραστικος οποτε θα μπω κατευθειαν στο κυριως θεμα.τους τελευταιους 2 μηνες ξεκινησα να κανω παρεα με μια κοπελα την οποια την συμπαθω παρα πολυ γιατι ειναι ευχαριστο ατομο και γενικα με βγαζει απο την μαυριλα μου μπορω να πω πως για εκεινες τις ωρες που θα ειμαστε μαζι εξω σε καποιο μαγαζι με κανει να περναω πολυ καλα και να ξεχναω τις αρνητικες σκεψεις που κανω και να βαζει χρωμα στην ζωη μου. αλλα το κακο ειναι οτι οταν δεν ειμαστε μαζι και γυριζω και παλι στην καθημερινοτητα μου ειμαι και παλι σκατα. παρολο που δεν την βλεπω ερωτικα την σκευτομαι συνεχεια περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες να ερθει το σαββατοκυριακο για να ξαναβρεθουμε να με κανει να περασω καλα να γελαω γιατι εχω σχεδον ξεχασει πως ειναι να γελαω και να ειμαι χαρουμενος μονο αυτο μου αρκει αλλα βεβαια οταν εχει και αυτη μερικες φορες προβληματα οταν την παιρνω τηλεφωνο δεν το σηκωνει η δεν δεν απανταει στα μυνηματα μου στο facebook και αυτο με σταναχωρει παρα πολυ και με πιανει αγχος. γενικα σαν ανθρωπος ειμαι κλειστος χαρακτηρας δεν εχω πολλους φιλους εχω μονο 2 φιλους και αυτην την κοπελα που ανεφερα την οποια μου την γνωρισε ενας απο αυτους τους 2 φιλους μου.και οταν βγαινω με καποιον απο τους φιλους μου εξω δεν περναω καλα και το καταλαβαινουν αυτο οι φιλοι μου αλλα δεν θελω να τους χασω εξαιτιας μου επειδη εγω δεν περναω καλα και εδω ειναι που εχω αυτη την μεγαλη απορια τι ειναι αυτο που με εκανε σε αυτην την κοπελα να ξαναβρω τον χαμενο μου εαυτο? και αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι γιατι να νιωθω εξαρτημενος απο αυτη? παρακαλω οποιαδηποτε συμβουλη θα ειναι πολυ χρησιμη ευχαριστω.
3
 
 
 
 
σχόλια
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας μπορω να πω πως με βοηθησαν αρκετα να καταλαβω καποια πραγματα για τον εαυτο μου αλλα αυτο που με απασχολει ακομα ειναι αυτο που ειπε στην απαντηση της η Ανεμοδούρα1 η εξαρτηση γεννα φοβο και οντως ετσι ειναι οταν εξαρτασαι απο καποιον αισθανεσαι φοβο ανασφαλια κλπ αρνητικα συναισθηματα παντα οτι ειδους εξαρτησεις ειχα ηταν με αντικειμενα ποτε με ανθρωπους παραδειγμα οπως το ποτο παλαιοτερα βιντεοπαιχνιδια κλπ.και εδω ειναι που γενναται ενα μεγαλο ερωτημα πρεπει η δεν πρειπει να ξαναβγω μαζι της? και το λεω αυτο γιατι οσο καλο μου κανει ταυτοχρονα μου κανει και κακο απο θεμα εξαρτησης μαζι της οποτε για να το θεσω ποιο σωστα το θεμα να συνεχισω να κανω παρεα μαζι της η οχι? παρακαλω απαντηστε στο σχολιο μου ευχαριστω.
'Οταν ξαναβγείτε με την κοπέλα προσπάθησε ΕΣΥ να την κάνεις να περάσει όμορφα, να της φτιάξεις τη διάθεση, να μάθεις τι της αρέσει. Και μετά προσπάθησε το ίδιο και με τους φίλους σου. Θα σου κάνει καλό να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, γιατί τώρα φαίνεται να έχεις μια παθητική στάση τύπου όλοι μου χρωστάνε να ενδιαφέρονται για μένα και να με διασκεδάζουν, αλλιώς είναι βαρετοί.
Η κοπέλα αυτή έχει επιρροή και δύναμη σε σένα γιατί μάλλον έχει ζωή μέσα της, κάτι που όπως γράφεις εσύ έχεις χάσει καιρό.. Εξαρτάσαι σιγά σιγά γτ είναι το μόνο ερέθισμα που σε αφυπνίζει ψυχικά αυτό τον καιρό... Αν και οι λίγες ώρες παρέας μαζί της μπορεί να δίνουν χρώμα στη ζωή σου, δεν αρκεί.. Αν δεν βρεις εσύ ποιος θες να είσαι, που θες να πας, αν δεν βρεις το φως σου ούτε θα έχεις να δώσεις ούτε να πάρεις ουσιαστικά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon