ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2018 | 17:42

Κουτάκια

Αυτό το πράγμα που οι περισσότερες γυναίκες και μερικοί άντρες έχουν στο μυαλό τους τα μωρά με τρελαίνει. Αν ακούσουν για γάμο ή σχέση αμέσως συμπεραίνουν πως θες να κάνεις παιδιά λες και όλος ο πλανήτης αυτό θέλει. Είναι τόσοι άνθρωποι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ όταν λέει κάποιο ζευγάρι πως δεν θα κάνει παιδιά δεν θα κάνει και έχει πάρει ίσως τα μέτρα του αλλά που να καταλάβετε εσείς μέσα στον μικροαστικό τρόπο σκέψης που είσαστε αποχαυνωμένοι. Αρχίζουν τις μαλακίες μετά πως με τον καιρό θα θελήσουμε και εμείς, θα αρχίσω να τους λέω ξεκάθαρα πως ο σύντροφός μου έχει κάνει στείρωση για να κάνουμε ελεύθερα σεξ τότε ίσως το εμπεδώσουν. Ίσως πρέπει και εμείς αν κάποιος λέει πως θέλει παιδιά να αρχίσουμε να του λέμε πως θα το μετανιώσει έτσι και αλλιώς. Όσοι δεν θέλουν παιδιά ξέρουν πολύ καλά γιατί δεν θέλουν, ενώ εκείνοι που θέλουν απλά μαϊμουδίζουν οι περισσότεροι. Θέλουμε το υπόλοιπο της ζωής μας να εργαστούμε και να ταξιδέψουμε δεν έχουμε καμία διάθεση να σκλαβωθούμε για 20 φεύγα χρόνια να ξενυχτάμε να αλλάζουμε πάνες και να τρέχουμε με καροτσάκια. Θέλουμε να έχουμε ο ένας τον άλλον να χαρούμε τη ζωή μας και στον ελεύθερο χρόνο μας να κάνουμε έρωτα όποτε γουστάρουμε και όποτε θέλουμε και αντέχουμε να ξενυχτάμε. Δεν θέλουμε να φορτωθούμε βάσανα και οικονομικές υποχρεώσεις το έχουμε αποφασίσει και πήραμε τα μέτρα μας. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι το βιολί τους αυτοί να εύχονται καλούς απογόνους.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μην ασχολείσαι με το τι λένε οι άλλοι. Εξήγησε τους ευγενικά ότι η απόφασή σας να μην κάνετε παιδιά είναι οριστική και αμετάκλητη και φυσικά συνειδητοποιημενη. Αν επιμείνετε με σταθερότητα, πιστεύω ότι θα σας αφήσουν ήσυχους.Επίσης, δεν τους πέφτει και λόγος έτσι? Είναι κι αυτή μια απάντηση που μπορείς να δώσεις σε τρίτους, πιο ασχετους γνωστούς σας που σας πιπιλανε τα μυαλά.Τώρα το πως νιώθουν εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν παιδί /α δεν το ξέρεις κι εύχομαι να μην το μάθεις ποτέ. Σωστά? ?
Scroll to top icon