ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2018 | 23:41

νιωθω τυψεις

Ακουσα μια φημη οτι ενας συμφοιτητης μου εδωσε παρανομα ενα μαθημα στη σχολη..Το ειπα σε εναν φιλο μου και αυτος εκανε καταγγελια..τελικα αποδειχτηκε οτι η φημη ισχυε και ο συμφοιτητης μου μηδενιστηκε και θα κληθει σε απολογια..εγω ομως εχω τυψεις για αυτο τωρα..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ενω θα μπορούσα άνετα να κάνω το ίδιο, καταλαβαίνω και γιατί νιώθεις τύψεις... οι λόγοι που μπορεί να φτάσει κανείς να κάνει κατι παράνομο ειναι πολλοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υποστηρίξω το γνωστό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".Βέβαια, ας μην γελιόμαστε... και να πάρει κανείς πτυχίο με τέτοιο τρόπο, δεν μπορεί να ειναι καλός στη δουλειά του για να καταφέρει να "φάει" μια δουλειά από τον/την εξ. Όποιος ειναι ικανός και άξιος και έχει γνώσεις πάνω σε αυτό που σπουδάζει, έχει και την ικανότητα - πιθανότητα -δυναότητα (όλα μαζί στην Ελλάδα της κρίσης) να βρει δουλειά.
Μην έχεις καθόλου τύψεις. Έκανε ότι θα έπρεπε να κάνει ένας ηθικός άνθρωπος και μπράβο σου. Αν το κάνανε όλοι αυτό, σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής, η χώρα μας θα ήταν πολύ πιο όμορφη.
Scroll to top icon