ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2018 | 09:31

Καλημέρα

Η δική μου εξομολόγηση είναι λίγο διαφορετική. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικώς στη λίφο και κατά δεύτερον σε όλους εσάς που υπάρχετε και γεμίζεται τις μέρες μου. Είμαι ένας άνθρωπος με κάποια σωματική αναπηρία και άρα με αρκετά περιορισμένη ζωή. Δεν είμαι ανάμεσά σας, σας διαβάζω όμως και πραγματικά μου γεμίζεται τις μέρες. Ειδικά σε κάποιες εξομολογήσεις που μαζεύεστε όλοι μαζί και κάνετε χαβαλέ, είστε όλα τα λεφτά. Είναι και εδώ μια μικρογραφία της έξω ζωής. Τσακωνόσαστε, διαφωνείτε, ξαναμονιάζεται. Ίσως ίσως έχουν γίνει και φιλίες εδώ μέσα. Εγώ σας ευχαριστώ απλά που υπάρχετε.Και κάπου εδώ θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Άνθρωποι, μην είστε ρατσιστές με όσους έχουν μια σωματική αναπηρία. Ζουν ανάμεσά σας και ζητούν ισότητα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή έχω τεράστια ευαισθησία (πραγματική και όχι θεωρητική) για τα άτομα με κάθε είδους ιδιαιτερότητα, θα σου πω ευθαρσώς ότι δεν είναι λόγος να σε κωλύει από τη συμμετοχή σε αυτό το δημόσιο φόρουμ. Επ' ευκαιρία, θα πω και εγώ με τη σειρά μου το εξής: από θεωρητικά ευαίσθητους στην ανθρώπινη αναπηρία έχουμε πήξει, στην πράξη ας το αποδεικνύουν όσοι θέλουν.
Scroll to top icon