ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2018 | 14:08

Με απάτησε.

Εδώ και έναν χρόνο έχω σχέση με ένα αγόρι που αγαπώ πολύ. Πριν μια βδομάδα βγήκε με τους φίλους του και ήπιαν πάρα πολύ που μέθυσαν όλοι τους. Και το αγόρι μου όταν πήγε σπίτι μας έφερε μια κοπέλα. Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν έξω με τη δική μου παρέα και όταν γύρισα τον είδα πτώμα στο πάτωμα και η άλλη να ετοιμάζεται να φύγει. είχα πάθει ΣΟΚ. Μετά από λίγο ξυπνάει λίγο αυτός, με βλέπει και μου χαμογελάει και λέει "Αα ήρθες αγάπη μ;" . Ακόμα δεν είχε καταλάβει τίποτα. Έφυγα από το σπίτι (πήγα στης φίλης μου κλαίγοντας) . Το άλλο πρωί εκείνος δεν θυμόταν τίποτα! Και συνέχεια εδώ και μια βδομάδα μου ζητάει συνέχεια συγνώμη, μου λέει να γυρίσω σπίτι, μου έχει πάρει λουλούδια σοκολάτες , ο,τι μπορείτε να φανταστείτε και κάθε φορά που μου μιλάει είναι δακρυσμένος. Συνεχίζει να λέει ότι πραγματικά δεν θυμάται τίποτα . Ούτε το πώς γύρισε σπίτι λέει δεν θυμάται. Ούτε την κοπέλα ούτε τίποτα. Και εγώ τον πιστεύω. Αλλά είμαι πολύ πληγωμένη. Από την μια δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου και από την άλλη τον θέλω πάρα πολύ. Είναι ο πρώτος μου έρωτας. Και τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν δεν είχα μεθύσει τότε αποκλείεται να τον συγχωρούσα αλλά τώρα ξέρω ότι δεν το εκανε τελείως σκόπιμα αλλά επειδή δεν ήξερε τι έκανε. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Κλαιω όλη μέρα και λέω "να τον συγχωρησω ή όχι?"
9
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να συμβεί όντας μεθυσμένος να μην θυμάσαι τίποτα. Μου έχει τύχει κάποιες φορές, το πιο ακραίο ήταν όταν βρέθηκα να κοιμάμαι σ' άλλο σπίτι (γιατί μου άνοιξαν δεν ξέρω). Από κάποιο σημείο κι έπειτα έχει πλήρη έλλειψη μνήμης για κάποιες ώρες. Πρέπει να έχεις πιει πολύ βέβαια, οπότε αν του δώσεις ευκαιρία, απαγόρεψέ του το αλκοόλ :)
Εγω λεω να του δωσεις μια ακομη ευκαιρια μπορει να το εκανε οντως επειδη εκανε ' κεφαλη' και εχασε τον ελεγχο του τι κανει. Απο την αλλη βεβαια υπαρχει και η περιπτωση οταν εισαι μεθυσμενος κ κανεις πραγματα που εχεις στο υποσεινηδητο και θα θελες να κανεις
Καταλαβαίνω ότι είναι η πρώτη σου αγάπη και πονάς όντας προδομένη. Αλλά δεν νιώθεις ξενερωμένη και θυμωμένη με αυτόν που υποτίθεται σε αγαπά; Και ότι όταν κάποιος είναι μεθυσμένος και δεν ξέρει τι του γίνεται κτλ, τα ακούω βερεσέ. Διότι πολύ απλά πριν αρχίσει το μεθύσι με την άλλη τη μαντάμ ήξερε τι έκανε, δηλαδή φλέρταρε ενώ ήταν σε σχέση και σιγά σιγά το ένα ποτηράκι έφερε το άλλο και ήρθε το νταλαβέρι μεταξύ τους. Όντας λοιπόν ''μεθυσμένος'' ήξερε το δρόμο για το σπίτι του. Ο τύφλα μεθυσμένος δεν ξέρει που παν τα τέσσερα. Και να μην έκανε σεξ μαζί της, το ότι τη πήγε στο σπίτι που συγκατοικείτε και έκανε ό,τι έκανε είναι άξιος μιας γερής κλοτσιάς από σένα. Αν εσύ πάλι θέλεις να σου ξανακάνει τα ίδια τότε θα δέχεσαι μελλοντικά μαζί με σοκολατάκια και λουλούδια, τούρτες και ανθισμένους κήπους. Έτσι θα γλυκαθεί με την άφεση αμαρτιών και θα συνεχίσει να σε κοροϊδεύει κατάμουτρα επειδή τον αγαπάς και συγχωρείς.
Ο καθενας εχει διαφορετικο μεθυσι η αληθεια ειναι...Πχ εγω οταν πινω,αγαπω ολο τον κοσμο...Αλλοι κλαινε,αλλοι γινονται βιαιοι...Εχω ξανακουσει οτι καποιοι δεν θυμουνται τιποτα...Ισως να ισχυει,ισως κ οχι...Τι να πω? Δωστου μια ευκαιρια...Αλλα αμα τον χαλαει το ποτο ας μην πινει...Ισως καποια φαση που θα ξαναμεθυσει κ θα εισαστε μαζι ,να μπορεσεις να καταλαβεις περισσοτερα...
Θα σου πω κάτι γέλοιο αλλά δεν πάυει να παίζει στην φάση σου !έχεις 3 επιλογές 1.τον παρατάς γιατί στην έκανε ...όλα τα άλλα να είχαμέ να λεγαμέ2.συνεχίζεις γιατί τον γουστάρεις αλλά ποτέ δεν θα είστε όπως πριν ...Απλά το ζεις κ βλέπεις 3.τον κερατώνεις κ εσύ μια μέρα ώστε να νιώσεις ότι πηρες το αίμα σου πίσω κ να δεις αν αυτός τώρα που σου φέρνει σοκολάτες θα σου ξαναφέρει κ είναι τόσο δίκαιος !απλά θα είστε ψυχικά πατσι !τώρα το τι θα γίνει μετά είναι άλλη ιστορία ...ΔΙΆΛΕΞΕ Κ ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕΣ ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ
Για το 3. δεν πατσίζεις. Δεν μπορείς να πατσίσεις γιατί ο άλλος χάλασε τη σχέση. Μπορεί να την χαλάσεις μετά εσύ ή να προσποιείσαι ότι όλα καλά μέχρι να εκδικηθείς και να πάρεις το αίμα σου πίσω. Υπάρχουν πράξεις, συμπεριφορές και λόγια που δεν παίρνονται πίσω και δεν πατσίζετε αν απλά ανταποδώσεις.
Και κάτι ακόμα ...ο τύπος είναι έτη μπροστά από τους άλλους ....δεν ειπε αυτο που λένε όλοι ...αγάπη μου δεν είναι αυτό που νόμιζεις και να τρέχει να σε παρακάλαει να σου εξηγήσει ότι δεν έγινε τίποτα ...ΑΛΛΆ έριξε και έναν υπνάκο και από αύριο εκανε τον Κινέζο !απλά θεουλης !!!
Δεν πιστεύω ότι το ποτό σε κάνει να μην κάνει κάτι που δεν θες. Δεν έχει τύχει ποτέ ούσα μεθυσμένη να κάνω το παραμικρό με κανέναν ένω έχει τύχει να πάνε να με φιλήσουν και τ' απέφυγα. Άρα ντάξει, άλλο ρίχνει αναστολές... κι άλλο προκαλεί επιθυμία.
*Το ποτό δεν σ' εξαναγκάζει να κάνεις κάτι που δεν θες. Γενικά, όποιος σε σκέφτεται και σε νοιάζεται προσέχει την συμπεριφορά του. Δεν σε κάνει χάλια. Κι όταν σε κάνει χάλια δεν σου πουλάει φτηνά αισθήματα και δάκρυα ενώ εσύ υποφέρεις με κάτι που ΑΥΤΟΣ έκανε. Υ.Γ. Όσες παραπάνω δικαιολογίες, τόσο περισσότερα να φοβάσαι. Άτομο που δικαιολογεί τις μαλακίες του τόσο εύκολα είναι ανεύθυνος.
Scroll to top icon