ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2018 | 00:25

Τι γίνεται πια

Δεν είμαι καλά. Βρίσκω το πρόβλημα και λέω θα το παλέψω. Ότι και αν είναι. Θα κλάψω Θα πλανταξω και συνερχομαι. Λέω στον εαυτό μου έλα στα πάνω σου φτάνει πρεπει να είσαι δυνατή. Και στραβά κουτσά κάτι κάνω. Μην τυχόν και βάλω χαμόγελο στα χείλι μου κάτι να μου την σπάσει. Αυτό είναι τυχαίο? Γίνεται μόνο σε εμένα? Βγαίνω πχ από το σπίτι και λέω μόνο χαμόγελα σήμερα και νιώθω και τη διάθεση και εχω και την αυτοπεποιθησηΚαι πάλι κάτι θα προκύψει και θα μου χαλάσει όλη τη διάθεση Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια και τι να μην κάνω δε ξέρω αν κάτι κάνω λάθος Μόνο εμένα μου τυχαίνει αυτό?
1
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον στεναχωριέσαι με το παραμικρό. Ξεκινά με έναν απλό κανόνα που πρέπει να θυμάσαι: για οτιδήποτε που μπορεί να συμβεί και δεν είναι ανεπανόρθωτο και δεν είναι καταστροφικό για τη ζωή μας ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ. Μπόρα ήταν αναποδιά και πέρασε , προχωράμε αισιόδοξα μπροστά. Δυσάρεστα μικροπραγματα πάντα θα συμβαίνουν, προσπερνά τα. Τέλος καλό όλα καλά!
Scroll to top icon