ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2018 | 11:46

Προβλημα στο σπιτι

Εχω αγανακτησει! Ειμαι η μεγαλυτερη απο τα αδερφια μου. Ειμαστε 2 αγορια και 2 κοριτσια. Αυτη τη στιγμη δεν εργαζομαι οποτε κυριως ειμαι στο σπιτι. Εχω βαρεθει να ακουω τη μανα μου να μου λεει να κανω δουλειες. Ολη μερα το ιδιο πραγμα. Οταν λεω γιατι δεν λες και στους αλλους θα ακουσω τα εξης " εσυ εισαι η μεγαλυτερη , τα αγορια θα τα κανουν χαλια , η μικρη ειναι μικρη ( 18 χρονων ειναι) εσυ τα κανεις καλυτερα. Αν βρω μια δουλεια, φυγω απο το σπιτι και δεν ξαναμιλησω στους γονεις μου ποτε θα φταιω εγω ? Και πραγματικα πιστευω οτι αυτη η κατασταση που επικρατει στο σπιτι μου ειναι ο κανονας στις μερες μας και οχι η εξαιρεση.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον την εχετε τρελάνει τη γυναίκα. Πέντε γομαρια μέσα στο σπίτι και τα περιμένετε όλα από εκείνη. Τι να πρωτοκανει; Να ειναι μαμά;, Σύζυγος; εργαζόμενη; Νοικοκυρά; Μαγείρισσα; Πλύστρα; Ράφτρα; Καθαρίστρια; Ψυχολόγος;,νοσοκόμα; να κοιτάξει τον εαυτό της;; Τι;;, Όλοι ζείτε στο σπίτι και όλοι πρέπει να βοηθάτε.
18 χρονών δεν ειναι μικρή. Εχει δικαιωμα να ψηφίζει και να οδηγεί αμάξι. Να πάρεις την πρωτοβουλία να μοιράσεις τις δουλειες. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν σε κάτι, ακόμα κι αν αυτό ειναι το μάζεμα των ρούχων απο την απλώστρα.
Scroll to top icon