ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2018 | 01:58

Ποτο.

Πινω και αυτο που πίνω με πίνει.Αρχισα απο λιγο και τωρα πινω 8 μπυρες την μερα Γιατι ρε φιλε ?Μα απλουστατα για να ξεχνω την κολαση που ζω.39 ετων διχως γνωστους και φιλους με μη δυνατοτητα επιλογης συντροφου , την περνω με ιεροδουλες γαμωτο μουΤακης
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε κατανοώ. Κάποιες φορές, αυτό που μας τσακίζει δεν είναι το κακό παρόν, αλλά η έλλειψη προοπτικής για ένα καλύτερο μέλλον. Παρά τα προβλήματα μείζονος κλίμακας που έχω περάσει στη ζωή μου, δε βρήκα ποτέ ''συντροφιά'' στο ποτό, δε νομίζω ότι βοηθά κατ' αποτέλεσμα.Καλή δύναμη.
"Με μη δυνατοτητα επιλογης συντροφου"Αυτο το κανεις πιο λιανά;Γνωριμίας καποιας που θα σε συντροφεύσει;Γιατι έτσι οπως το γράφεις ειναι σα να λες, οτι δεν εχεις δυνατοτητα επιλογής τσιγαρων. Ο ψιλικατζής σου εχει μονο Καρέλια.Υποβαθμίζεις πολύ την εννοια της συντρόφου θελω να πω. Ειναι θέμα ελλειψης σεβασμου.
Γιατι έτσι οπως το γράφεις ειναι σα να λες, οτι δεν εχεις δυνατοτητα επιλογής τσιγαρων. Ο ψιλικατζής σου εχει μονο Καρέλια. Πηγή: www.lifo.gr χαχαχαχαχχα Θεούλης!!
Scroll to top icon