ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2018 | 09:35

Οι άντρες δεν υπάρχουν πια , τους πάτησε το τρένο.

Γειά σας ! Εδώ και 2 μήνες έχω γνωρίσει ένα παιδί. Τον είχα δει από κοντά,μετά αρχίσαμε να μιλάμε μέσω φβ και έχουμε βγει μία φορά. Όταν βγήκαμε ήταν τρομερά γλυκός και έδειχνε να ενδιαφέρεται για εμένα. Με προβλημάτισε τότε το γεγονός ότι παρ' όλο που του είπα να το πάμε σιγά σιγά , εκείνος με φιλούσε συνεχώς και δεν ήθελα από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Βέβαια μου είχε πει ότι θέλει κάτι σοβαρό και από εμένα και γενικά. Μετά είχαμε χαθεί(παρ' όλο που εγώ τον "κυνηγούσα"), γιατί δε μου απαντούσε στα μηνύματα ή αργούσε να απαντήσει (2-3 μέρες) και έκανα κι εγώ βλακείες και προχθές βρεθήκαμε τυχαία και ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλο. Μου είπε να βρεθούμε,αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω,γιατί πιστεύω πως πάλι κάτι θα γίνει και θα χαλάσει. Πάντα με όλους χαλάει. Έχω πολύ καιρό να κάνω σοβαρή σχέση... Φοβάμαι , γιατί όλοι θέλουν απλώς να περνάνε καλά. Έχω βαρεθεί πλέον να κυνηγάω τους άντρες οι οποίοι δε ξέρουν τι θέλουν και αν θέλουν κάτι δεν το διεκδικούν. Που πήγαν οι άνδρες που "κυνηγούσαν" τις κοπέλες,που τους έδειχναν τι θέλουν,που ήταν ειλικρινείς;
16
 
 
 
 
σχόλια
Εχω σιχαθεί να ακουω για "μεσες ξινες ελληνίδες" και για "γουρουνια ψευτες αντρες". Νισαφι πια! Το σχολιο μου δεν σχετιζεται με την εξομολογηση αλλα με τα υπολοιπα σχολια. Τα πραγματα ειναι απλα. Εισαι καλος και γλυκουλης, το δειχνεις μεχρι να βρεις μια αλλη καλη γλυκουλα να το εκτιμησει. Τελος. Τωρα τα "φτυνω για να κολλησει", "το παιζω δυσκολη για να με κυνηγησει" , "δεν δειχνω το τι νιωθω για να μην φαω τα μουτρα μου και το παιζω αλανι/γκομενα", μονο προβληματα δημιουργουν. Τωρα εξ. για οσα ειπες, δεν εγινε και τιποτα...Στο κατω κατω ενα ραντεβου βγηκατε δεν σου χρωσταει κατι. Οταν βγεις ρωτα τον ευθεως "αν δεν βρισκομασταν τυχαια, θα μου εστελνες παλι να βγουμε;". Και οσο για τα μνμτ που αργουσε να σου απαντησει, κανε ενα σχολιο του τυπου "Πως ηταν αυτες οι μερες για σενα; πρεπει να ησουν πολυ απασχολημενος γιατι χαθηκες, για πες νεα σου". ΄Λεγοντας κατι τετοιο κανεις ξεκαθαρο το τι περιμενεις, χωρις να δειχνεις κακη πιστη...Εγω λεω να το προχωρησεις ,ποτε δεν ξερεις.
Και γιατί να τον κυνηγάς εσύ συνέχεια και μάλιστα απελπισμένα; Γενικά κυνηγάς τους άνδρες εσύ ως γυναίκα και αυτοί να σε θεωρούν δεδομένη και απελπισμένη συνάμα; Αυτό μπορεί να τους προκαλεί περίεργα συναισθήματα ή ότι πνίγονται από έναν άνθρωπο ανασφαλή που φοβάται τη μοναξιά και περιμένει να γαντζωθεί από κάποιον, ή απλά παίζουν μαζί σου και επιβεβαιώνεται ότι έχουν πέραση. Να γιατί έχω ξαναπεί και άλλες φορές ότι ο άνδρας είναι ο κυνηγός και όχι η γυναίκα. Και για να επισημάνω κάτι, δεν εννοώ ο άνδρας να κυνηγά, να θέλει να διεκδικήσει μία γυναίκα και εκείνη να τον παιδεύει και να τον τυραννά γενικά ( καμία σχέση με τα δικά μου πιστεύω). Η πρώτη κίνηση για μένα είναι καθαρά από τον άνδρα, αν κάποια θέλει να κάνει εκείνη βήμα πρώτα ας το κάνει, αλλά εύχομαι να μην έχει την ίδια τύχη με την εξομολογουμένη.Υ. Εξομολογουμένη, χαλάρωσε λίγο στο λέω φιλικά. Όσο κυνηγάς κάτι δεν έρχεται. Σταμάτα να απελπίζεσαι γιατί φαίνεται από μακριά και είναι απωθητικό. Υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες και δεν είναι κοριτσάκια, αλλά ασχολούνται και με άλλα πράματα που είναι εξίσου σημαντικά και ωραία σε αυτή τη μάταιη ζωή που ζούμε και δεν περιστρέφεται η ζωή τους γύρω από έναν άνδρα.
Rosestar, θα συμφωνησω σε αυτο που λες οτι η απελπισια φαινεται και ειναι ασχημο χαρακτηριστικο, αλλα δεν σημαινει οτι οποια κοπελα κανει την πρωτη κινηση ειναι απελπισμενη...Προσωπικα προτιμω να κανει ο αντρας την πρωτη κινηση ,αλλα αν δεν την κάνει, θα την κανω εγω διοτι στην μετεπειτα πορεια μιας σχεσης αλλα ειναι τα σημαντικα... Η απογνωση σε μια γυναικα ειναι σιγουρα απωθητικη, αλλα μια προσεγγιση με αυτοπεποιθηση ίσως δειχνει επιθυμια, ατομο ενεργητικο ,αυθορμητο και παθιασμενο. Σημασια εχει η ενεργεια που βγαζεις προς τα εξω, τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα!
Αν μια κοπέλα το έχει να κάνει πρώτη το βήμα ας το κάνει. Προσωπικά θα πω την αμαρτία μου πως εγώ δεν μπορώ, δεν θέλω, δεν μου βγαίνει. Δεν είμαι καθόλου σνομπ όμως και φαντασμένη, μπορεί και όχι μπορεί μάλλον να φαίνομαι απρόσιτη στους άλλους και δεν μου αρέσει. Αν με γνωρίσει κανείς θα δει πως είμαι πολύ πρόσχαρο άτομο και αρκετά δοτικό. Απλά πολλές φορές κλεισμένη στο καβούκι μου λόγω ψυχολογίας και καταστάσεων.
Αν μια κοπέλα το έχει να κάνει πρώτη το βήμα ας το κάνει. Προσωπικά θα πω την αμαρτία μου πως εγώ δεν μπορώ, δεν θέλω, δεν μου βγαίνει. Δεν είμαι καθόλου σνομπ όμως και φαντασμένη, μπορεί και όχι μπορεί μάλλον να φαίνομαι απρόσιτη στους άλλους και δεν μου αρέσει. Αν με γνωρίσει κανείς θα δει πως είμαι πολύ πρόσχαρο άτομο και αρκετά δοτικό. Απλά πολλές φορές κλεισμένη στο καβούκι μου λόγω ψυχολογίας και καταστάσεων.
Σεβαστα όσα λες και νιώθεις. Αυτο που ηθελα να τονισω, ειναι σημασία εχει ο τρόπος και η ενεργεια...Στο κατω κατω δεν μειωνει το πρωτο βημα την θηλυκότητα μας. Και κατι τελευταιο σαν συμβουλη που μπορει να διαφωνήσεις. Καθε φορα που δυο ανθρωποι ερωτεύονται, συνηθως καποιος το κυνηγησε, κοιταξε, μιλησε, ζητησε εξοδο. Σου δινει δυναμη η σκεψη του οτι μπορεις εν μερη να κυνηγησεις το δικο σου παραμυθι.
Καταρχας μπράβο που θα έκανες την πρωτη κινηση (θεωρητικά γιατι πρακτικά ειναι το θεμα να γινει και αν το εχεις ηδη κάνει, μεγαλύτερο μπραβο)2ον τωρα όσον αφορά το κατω σχόλιο που εχεις κανει, τετοιες πρακτικές δεν τις εχεις δει στην Ελλάδα? Δεν πετυχαίνουν?πχ εχω γνωστό που το "φτυστην για να κολλήσει περισσότερο" το εχει κανει επαγγελμα και αλλαζει την μια μετα την αλλη... (μαζι βέβαια με ψεματακια που λεει)
Αυτή η πρακτική δουλέυει σχεδόν σε όλους, αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που θέλω από την ζωη μου. Αν ο φιλος σου θελει να περασει καλα, πολυ καλα κανει και λειτουργει ετσι, αλλα αν ποτε ερωτευτει και παψει να φτυνει η κοπελα θα βαρεθει και θα φυγει. Βλεπεις σημασια εχει ο αλλος να κολλησει γιατι εισαι γαματος ανθρωπος, οχι γιατι τον φτυνεις. Μονο ετσι μπορουμε να μιλαμε για αγαπες ,ερωτες και αισθηματα...
Συμφωνω και ειμαι μαζί σου γι αυτό δεν το εφαρμόζω παρολο που μου το λεει συνέχεια... Μονο που εγω δεν εχω καταφέρει κατι ενω ο φιλος μου εχει ξεκινήσει τις μισες του σχέσεις έτσι και σχεδόν ολες τις άλλες ευκαιριακες περιπέτειες!Ποιος έχει βγει χαμένος?
"Που πήγαν οι άνδρες που "κυνηγούσαν" τις κοπέλες,που τους έδειχναν τι θέλουν,που ήταν ειλικρινείς;"Αυτη που λετε ειναι η νοοτροπία της Ελληνίδας που κραζουμε...Οσο για την ειλικρίνεια κοπελιά, δυστυχώς στην αρχη της γνωριμίας, δεν την θέλετε και ας μη καταλαβαίνετε... Με την ειλικρίνεια μέχρι στιγμή εγω προσωπικά δεν εχω καταφέρει τιποτα... Μαλλον έχω καταφέρει.. 3 friendzone
Που πήγαν οι άνδρες που "κυνηγούσαν" τις κοπέλες,που τους έδειχναν τι θέλουν,που ήταν ειλικρινείς; Πηγή: www.lifo.grΠρώτον, η άποψή σου ότι πρέπει μόνο οι άντρες να κυνηγάνε είναι μισογυνίστικη, γιατί πίσω από αυτή την άποψη κρίβεται η θεωρία ότι μόνο ο άντρας έχει το δικαίωμα να επιλέγει και να εκφράζει την προτίμηση του και όχι η γυναίκα. Δεύτερον, πιστεύεις ότι στο παρελθόν οι άντρες ήταν ειλικρινείς, ενώ τα τελευαία χρόνια κάτι έγινε και έγιναν ξαφνικά ψεύτες; Για ρώτησε την μητερα σου και την γιαγιά σου να σου πουν πως ηταν οι άντρες και γενικά οι σχέσεις των δύο φύλων τα παλιά χρόνια, και μετά θα δούμε αν θα ξανανοσταλγήσεις τις <<παλιές, καλές εποχές>>
Με προβλημάτισε τότε το γεγονός ότι παρ' όλο που του είπα να το πάμε σιγά σιγά , εκείνος με φιλούσε συνεχώς και δεν ήθελα από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Πηγή: www.lifo.grΓιατί δεν του ειπες να σταματησει να σε φιλάει, γιατί ανέχτηκες κατι που δεν ήθελες;;;;Aν του είπες να σταματήσει να σε φιλάει και αυτός δεν σταματησε, μην τον ξανασυναντήσεις είναι επικίνδυνος!!!
Scroll to top icon