ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2018 | 18:44

ο συνάδερφος

Ένας συνάδερφός μου από την δουλειά που ψιλοκάνουμε παρεούλα με πίεζε επί μέρες να του γνωρίσω την ξαδέρφη της αρραβωνιαστικιάς μου που την είχε δει σε φωτογραφία μου στο φέισμπουκ. Μιας και η κοπέλα είναι επίσης ελεύθερη όπως αυτός, ενέδωσα. Αλλά για να μην προκαλέσω άθελά μου τυχόν άβολη κατάσταση τύπου προξενιό, κανόνισα με τον συνάδερφο να περάσουμε τάχα τυχαία από το μαγαζί της αρραβωνιαστικιάς μου, που ήξερα πως θα είναι εκεί και η ξαδέρφη της, να αράξουμε λιγάκι κι έτσι τα δυο ενδιαφερόμενα πρόσωπα να γνωριστούν "τυχαία". Οκ έγινε όλο αυτό και την επομένη στην δουλειά μού λέει ο συνάδερφος να κανονίσουμε για το ερχόμενο Σάββατο να βγούμε όλοι μαζί βραδάκι. Είπα ότι θα ρωτήσω τα κορίτσια αν είναι εύκαιρα και κανονίζουμε.Μετά το σχόλασμα είπαμε να μαζευτούμε η αντροπαρέα του γραφείου στο απέναντι μαγαζί για ένα τελευταίο καφεδάκι της ημέρας πριν γυρίσουμε σπίτια μας. Κάποια στιγμή που ένας έριξε στην κουβέντα το πόσο έχουν δυσκολέψει οι ερωτικές σχέσεις, πετάγεται ο γνωστός συνάδερφος και λέει ότι άμα τα καλά "κομμάτια" δεν το έπαιζαν τόσο ντίβες δε θα αναγκαζόμασταν να συμβιβαστούμε με το περίσσευμα και τότε όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι!! Μάλλον πήρε πρέφα τι ξεστόμισε κι άλλαξε αμέως από μόνος του θέμα συζήτησης πριν προλάβει οποιοσδήποτε από την παρέα να πει οτιδήποτε.Σε όλη την διαδρομή προς το σπίτι μου είχε κολλήσει στο μυαλό αυτή η λέξη, το "περίσευμα" και τι μπορεί να κρυβόταν στην έννοιά της: μπάζο; αγάμητη; ευκολόπιστη;Τέσπα, τώρα νιώθω λίγο παράξενα για το αν συμφωνώ τελικά να κανονιστεί η σαββατιάτικη έξοδος. Απλά δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να κάνω. Τι θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας;1) Να τα πω όλα στην αρραβωνιαστικιά μου κι αυτή με τη σειρά της στην ξαδέρφη της;2) Να αναβάλλω συνέχεια στον συνάδερφο την επικείμενη έξοδο με διάφορες προφάσεις ώσπου να βαρεθεί και να μην ενδιαφέρεται πια;3) Να κανονίσω την έξοδο του Σαββάτου κι ας κρίνει η ξαδέρφη μόνη της, γιατί ποιος είμαι εγώ κι ανακατεύομαι;Παιδιά δεν ξέρω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν ο άντρας μιλάει για τη γυναίκα με ορολογία κρεοπωλείου δεν είναι να συγχρωτίζεσαι μαζί του με κανέναν τρόπο. Μπουρλότο στο κονέ και Λευκό ψεματάκι στον τύπο γιατί δεν βγαίνει άκρη.
Να πιάσεις τον συνάδελφο και να του ζητήσεις εξηγήσεις για την μαλακια που ξεστόμισε. Και να του καταστησεις σαφές ότι η ξαδέρφη σου δεν είναι περισσευμα. Και στην τελική πες του κατάμουτρα ότι μετά από αυτό έχεις αμφιβολιες. Αυτό έλειπε να φοβηθεις τον γυφτουλα. Η ντροπή όλη δική του.
Scroll to top icon