ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 13:17

!!!!!!!

Μια παλιά μου συμμαθήτρια έχει κόρη κοτζάμ γυναίκα την παντρεύει μου είπε και εγώ ακόμη δεν έχω παντρευτεί η ίδια. Η αθεόφοβη την έκανε στα 20 και ο άντρας της τόσο ήταν και είναι ακόμη μαζί.Καιρός να αρχίσω να ταΐζω και εγώ τα αδέσποτα από μας τις γεροντοκόρες περιμένουν και αυτά τα καημένα άντε και από κανένα γεροντοπαλίκαρο. Δεν θα μαλώσουμε εμείς οι γυναίκες τις γάτες και οι άντρες τα σκυλάκια έτσι πάει. Ωραία πολύ ωραία.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει, ειλικρινά, αυτό το σκάλωμα του εγκεφάλου με το γάμο και τα παιδιά έχει κουράσει. Δηλαδή άξιος θαυμασμού και τρομερά επιτυχημένος είναι μόνο αυτός που παντρεύτηκε και έκανε παιδί; Όλοι οι υπόλοιποι που δεν θέλουν ή δεν βιαζονται να το κάνουν ή απλά δεν το έχουν καταφέρει ακόμη, τί είναι; Του πεταματου; Κατώτεροι κοινωνικά; Το μόνο ίσως που έχει σημασία είναι να προσφέρει ο άνθρωπος στην κοινωνία.Με την καλή του συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει σχέσεις και φιλίες.Με την ευγενική του φύση θα φτιάξει την μέρα κάποιου.Με την δουλειά του θα προσφέρει έργο και μάλιστα θα πληρωθεί γιαυτό. Με την θετική του ενέργεια και την αντικειμενική ματιά του θα βοηθήσει κάποιον που το έχει αναγκη.Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι. Και ναι, δεν είναι προαπαιτούμενο το να είσαι παντρεμένος με παιδιά.
Scroll to top icon