ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2018 | 11:40

Εξομολογούμαι.

Τα πέντε τελευταία ραντεβού ήταν αποτυχία θα κάνω διάλειμμα. Στην καλύτερη περίπτωση θα κάνω σεξ και αυτό με μισή καρδιά. Όσο καλό και να είναι το σεξ όταν δεν σου αρέσει πραγματικά ο άλλος και που το κάνεις μετανιώνεις μετά. Μπορείς και να μην κάνεις καθόλου αλλά κάποτε όλοι χρειαζόμαστε σεξ. Οι άντρες που βγαίνω ή δεν ξέρουν να μιλάνε και λένε ότι τους κατέβει ή βγάζουν μιζέρια. Έχω βγει και δεύτερη και τρίτη φορά ενώ στην πραγματικότητα δεν θέλω και λέω ψέματα ενώ δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό. Αλλά δεν μπορώ να πω στον άλλον πως βγαίνω πάλι μαζί του ενώ δεν μου αρέσει καθόλου. Η αλήθεια είναι βγαίνω ξανά γιατί αποφάσισα να κάνω σεξ επειδή ξέρω πως αυτοί οι άντρες τα δίνουν όλα για να ικανοποιήσουν μια γυναίκα στο κρεβάτι. Μπορεί γιατί πιστεύουν πως έτσι θα την κρατήσουν ή μπορεί για να νιώσουν σπουδαίοι σημασία έχει πως στο κρεβάτι θα περάσεις καλά μαζί τους. Νιώθω άσχημα που το κάνω αυτό και έχει συμβεί να είμαι με κάποιον για να μην είμαι μόνη μου.Πιστεύω πως κάτι αντίστοιχο κάνουν και οι άντρες δεν είναι πάντα με γυναίκες που αγαπάνε. Νομίζω όμως ότι οι άντρες συμβιβάζονται πολύ πιο εύκολα από τις γυναίκες μπορούν να παντρευτούν κάποια για να μην μείνουν μόνοι τους και ας μην ταιριάζουν μαζί της. Ίσως το κάνω και εγώ τα χρόνια περνάνε αναρωτιέμαι τι κάνουν άλλες γυναίκες αν δεν τύχει να ερωτευτούν κάποιον.
3
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά δεν φοβάμαι τη μοναξιά και προτιμώ να κάνω έρωτα με κάποιον που θα νιώσω έτοιμη με συναισθήματα αμοιβαία και ας αργήσει. Αν είναι να αναλώνεσαι σε κρεβάτια πολλών για να καλύψεις το κενό σου ξεγελιέσαι. Το κενό δημιουργεί μεγαλύτερο κενό. Γιατί απλά ικανοποιείς τη σάρκα σου αλλά διψάει η ψυχή σου. ΥΓ. Θεός φυλάξει να παντρευτείς κάποιον επειδή τα χρόνια σου περνούν!
Εισαι απο τις γυναικες που φοβαμαι και ελπιζω να μην έρθει κάποια σαν και εσένα στη ζωή μου.Απο αυτές που δεν είναι ντόμπρες σου κάνουν τα γλυκά μάτια νομίζεις πως της αρέσεις,κολας και αφού κάνεις σεξ μαζί τους σου λένε μπαρουφες και εξαφανίζονται.Πρώτα ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι θες να βρεις και όταν το βρεις τότε ξεκινά να βγαίνεις με άντρες αφού τους έχεις ψυχολογίσει καλά πρώτα.Πρωτα μιλάς με τον άλλον λίγο καιρό να τον γνωρίσεις καλά και μετά κανονίζεις να βγεις μαζί του αφού έχεις καταλήξει ότι σου αρέσει και ταιριάζετε.Εγώ απλά κατάλαβα ότι σου αρέσει να έχεις απήχηση,πολλές επιλογές να διαλεξεις και δεν σε νοιάζει αν θα πληγώσεις τον άλλον. Ο Εγωισμός στο μεγαλείο του!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon