ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2018 | 03:20

Βρίσκομαι στην μέση

Είμαι 20 και σπουδάζω Παιδαγωγικά σε ένα Κολλεγιο εδώ στην Αθήνα. Έκανα το μηχανογραφικό μου για 3η φορά γιατί το ‘16 που εδωσα Παννεληνιες δεν πέρασα κάπου και πέρασα φέτος με την 3η Παιδαγωγικά στην Ρόδο. Είμαι ακριβώς στην μέση δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω στην Ρόδο η να κάτσω στην Αθήνα να τελειώσω και το κολλεγιο που θέλει ακόμα 2 χρόνια; Οι δικοί μου είναι υπέρ να πάω στην Ρόδο όμως εγώ είμαι μπερδεμένη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω τι εννοείς Παιδαγωγικά. Προφανώς όχι δασκάλα ή νηπιαγωγός για να δουλέψεις σε δημόσιο σχολείο γιατί τα πτυχία ιδιωτικών δεν αναγνωρίζονται για τους πίνακες προσληψεων. Πρέπει να περάσουν ΔΟΑΤΑΠ και φυσικά μόνο από αναγνωρισμένα ιδρύματα, πχ από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ,όχι από το ΙΕΚ Μήτσος. Τα ιεκ μόνο στον ιδιωτικό τομέα και αυτό όχι πάντα.Οσο για το κολλέγιο, ρωτά αν αναγνωρίζεται, ελπίζω να μην πληρώνεις τζάμπα. Να αναγνωρίζεται έστω από τον ΑΣΕΠ.. Από την άλλη, ο κορεσμός στον ιδιωτικό τομέα είναι μεγάλος. Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί δουλεύουν αναπληρωτές πολλά χρόνια χωρίς σχέδιο διορισμού. Ας μην αναφερθώ για αυτούς που τελείωσαν τώρα. Βέβαια εσύ θα τελειώσεις σε 4 χρόνια,δε ξέρω τι θα γίνεται τότε. Αν τα Παιδαγωγικά είναι Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης, τότε σίγουρα στην Ρόδο. Αν είναι νηπιαγωγών, δε ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο το δημοσιο/ιδιωτικό για να δουλέψεις έστω σε ιδιωτικό. Για τους δασκάλους όμως, σίγουρα παίζει ρόλο. Αλλά και τα δύο είναι κορεσμένα επαγγέλματα. Απλά οι νηπιαγωγοί έχουν εναλλακτική τον ιδιωτικό τομέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon