ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2018 | 11:47

Help me

Σε λίγο θα αρχίσω να σπουδάζω και θα 'πρεπε να χαίρομαι επειδή πέρασα πρώτη επιλογή κτλ. αλλά δεν μπορώ να χαρώ τίποτα. Μέσα στην οικογένεια μου (όχι γονείς) υπάρχει πάρα πολύ φαγωμάρα. Κ αυτό επειδή τα "αγαπημένα" παιδιά της οικογένειας μου δεν κατάφεραν σχεδόν τίποτα από αυτά που έλεγαν και ολοι έχουν πέσει να με φάνε. Από την ώρα που έμαθαν ότι πέρασα δεν εχω ακούσει μια καλή κουβέντα..Ολοι φουλ σεξιστές και ότι τα κορίτσια είναι για την κουζίνα και για άλλαγμα στις πάνες των μωρών και τέτοια..Οι μισοί από το σοι μου ούτε καν λένε την λέξη "πανεπιστήμιο" και δεν αναγνωρίζουν στο ελάχιστο το τι κατάφερα...Ακόμα και στην αποφοίτηση μου που ήρθε ο παππούς μου τον έπιασα να λέει στην θεία μου "ε και..τι κατάφερε ?ένα λύκειο έβγαλε" .Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να με απασχολεί η άποψη ανθρώπων που δεν τους πέφτει λόγος αλλά με πληγώνει ολο αυτό...δεν είπα σε κανέναν να μου κάνει φαμφάρες ούτε να μου πει συγχαρητήρια..αλλά όχι να εκθειάζουμε και άτομα τα οποία δεν έχουν καταφέρει ούτε το ελάχιστο μόνο και μόνο επειδή είναι αγόρια η επειδή είναι γλείφτες...το ξέρω ότι θα 'πρεπε να τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια αλλά με τοση φαγωμάρα και γρουσουζιά απορώ πως δεν με είχε πατήσει κανένα τρένο..απλα ήθελα να το πω κάπου..αν κάποιος εχει καμία συμβουλή καλοδεχούμενη...
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχω συμβουλή να δώσω, κι ούτε και θα έπρεπε στο συγκεκριμένο ζήτημα που παραθέτεις, θα σου πω μόνο αυτό: είναι καλό που βρέθηκαν τέτοιοι άνθρωποι στο δρόμο σου, τόσο νωρίς. Πολλές φορές μιλάμε για πρότυπα, για ανθρώπους που έχουμε στο περιβάλλον μας, θαυμάζουμε τις αρετές τους και προσπαθούμε να τους μοιάσουμε. Σπάνια ωστόσο δίνουμε αξία στα αντι-πρότυπα, στους ανθρώπους που αποτελούν ζωντανή αναπαράσταση αυτού που δεν θέλουμε να γίνουμε. Κι είναι κρίμα, τα λάθη και οι παθογένειες των άλλων είναι πυξίδα για εκείνον που ξέρει πού να κοιτάξει.
Να 'τανε η ζήλια ψώρα να ξυνόταν όλη η χώρα!Απομακρύνσου από τους τοξικους ανθρώπους. Αυτός που δε χαίρεται με τη χαρά σου/επιτυχία σου είναι ελεεινός.
Καταρχάς, συγχαρητήρια! Να μη τους δίνεις καμία σημασία. Αρχίζει για σένα μια νέα ζωή. Δυστυχώς, ο σεξισμός, όπως και πολλές άλλες κατάπτυστες μορφές ρατσισμού, υπήρχαν και υπάρχουν. Βάλε τα δυνατά σου να τα καταφέρεις στη ζωή σου. Το ότι αντιδρούν έτσι, δείχνει καθόλα και έντονη ζήλια. Μη σε νοιάζει. Προχώρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon