ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2018 | 18:12

Τον θελω

Είμαι πολύ ερωτευμένη μ έναν άντρα που μένει κοντά στο σπίτι μου. Και οι δύο είμαστε ελεύθεροι. Εγώ είμαι 23 χρονών και αυτός γύρω στα 47. Καθε φορα που τον συναντάω τυχαία μου κόβονται τα πόδια. Έχετε κάποια εμπειρία από τέτοιες σχέσεις που κατάφεραν να αντέξουν πάρα το ηλικιακο χάσμα?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρω ένα ζευγάρι με οικογένεια που έχουν 20 χρόνια διαφορά και ξέρω ενα ακόμα ζευγάρι που παντρεύτηκαν με 25 χρόνια διαφορά.Βεβαια φαντάζομαι ότι θα υπήρχαν κάποιες δυσκολίες (όπως βέβαια υπάρχουν σε πολλούς τομείς). Αν ένα ζευγάρι όμως είναι πολύ αγαπημένο (και ειδικά όταν ο μεγαλύτερος μικροφαινεται) μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Θέληση να υπάρχει :)Για παράδειγμα το ζευγάρι που είπα με τα 20 χρόνια διαφορά φαίνεται πολύ αγαπημένο (βέβαια δεν τους ξέρω και πολύ προσωπικα... Απλά είναι οι γονείς μια φιλης μου.) Αλλά όταν τους είδα μου φάνηκε η μαμά της μεγαλύτερη από τον μπαμπά της. Φαντάσου!
Scroll to top icon