ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2018 | 18:30

Γιατί φοβάμαι να τα πω;

Χωρίσαμε πόσο καιρό τώρα με δική του πρωτοβουλία. Εγώ για κάποιο διάστημα έκανα προσπάθεια,μετά παραιτήθηκα και άρχισα να το δουλεύω μέσα μου για να το ξεπεράσω. ;υτος εμφανιζόταν αραιά και που, είτε θέλοντας σεξ είτε έτσι να περνάει η ώρα του. Την τελευταία φορα,κανοντας αυτός μια μαλακιά, τον έσβησα από φβ και εξαφανίστηκα. Και τώρα να..πάλι εδώ αυτός.Παλι να μου στέλνει μηνύματα, να θέλει να βρεθούμε,να αναφέρει το σεξ πάλι και πόσο του λείπει μαζί μου,να θέλει να μιλήσουμε..και εγω,αν και ψυχρή,να μη μπορώ να πω όχι. Α λέω οκ ας ακούσω τι έχεις να πεις..και ας ξέρω οτι θέλει να πάρει εκείνο που θέλει και να φύγει. Έχω έναν κόμπο στο λαιμό από τότε που εμφανίστηκε,ένα άγχος. Δε το θέλω. Θέλω να του πω ότι δεν μπορώ άλλο,ότι πληγωθηκα, ότι έκανα αμάν να φτάσω εδώ, ότι δε αντέχω τόσο άγχος, ότι αν δε με θέλει εντελώς,να μη με ξαναενοχλησει..και δε μπορώ. Φοβάμαι. Μήπως βγω η φταιχτρα, μήπως δεν αντέξω τις ενοχές ότι τα διέλυσα όλα εγώ τελικα..δε θέλω να φοβάμαι. Θέλω ή αυτόν ξανά με νέα δεδομένα ή τίποτα. Τα ημίμετρα πονάνε και φοβάμαι ότι το τίποτα που θα έρθει ίσως να μη με συγχωρήσω που το επέλεξα,να μένω στο "και αν..?"
1
 
 
 
 
σχόλια
Όσο συνεχίζεις, θα συνεχίζει. Γιατί να το κόψει εξάλλου να περνάει καλά χωρίς δεσμεύσεις ο άνθρωπος; Πιστεύω ότι κατά βάθος ελπίζεις πως δίνοντάς του ό,τι επιθυμεί, μπορεί να αναγνωρίσει κάποια στιγμή το ανυπέρβλητο μοναδικό μεγαλείο σου. Μάλλον σα λεμονόκουπα που την έχουν ξεζουμίσει θα σε πετάξει στο τέλος, και θα είναι κρίμα.Καλή δύναμη να φύγεις τρέχοντας.
Scroll to top icon