ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2018 | 01:58

Έχει και άλλη οπτική γωνία!

Την καλησπέρα μου σε όλες/όλους σας!Ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες! Από εμένα!Είμαι ένα παλικάρι 23 χρονών, που μεγάλωσα με την μάνα μου και την αδερφή μου, σέβομαι και εκτιμώ την δύναμη που έχετε και πραγματικά πιστεύω σε εσάς.Είστε αρκετές οι οποίες διαμαρτύρεστε για τους άντρες που δεν υπάρχουν πια (κ.τ.λ.)χάθηκαν οι σωστοί? πού είναι κρυμμένοι όλοι?Και πάει λέγοντας.......!!!!Εγώ προσωπικά ένα έχω να σας πω, πολύ καλοπροαίρετα!Τις περισσότερες φορές, έρχεται κάποιος άνδρας με καλή (πρόθεση - συμπεριφορά) και παρ'όλα αυτά, τον περνάτε από κόσκινο.1.(Να έχει αμάξι)2.(Μηχανή)3.(Εξοχικό)4.(Να σας πηγαίνει διακοπές)5.(Να,να,να,να,να).Σκεφτήκατε ποτέ ότι αρκετοί άνδρες, δεν έρχονται πάντα με σκοπό να πηδήξουν, αλλά επειδή όντως, βλέπουν κάτι ξεχωριστό πάνω σας, αλλά τα υψηλά στάνταρ σας, δεν σας αφήνουν να δείτε την κατάσταση ξεκάθαρα?Ζούμε στο 2018 είναι άσχημο, κάποιος να νιώθει "πορτοφόλι με πόδια" για να γνωρίσει κάτι ξεχωριστό στην ζωή του και να κάνει ένα βήμα σοβαρό.Δεν είναι θέμα ανασφάλειας των ανδρών, αλλά και αυτή η λίστα αποδοχών που τους δένει χέρια και πόδια, συνεχώς στενεύει και ένα θετικό βήμα, παίρνει άλλη ροή.Δεν είναι τα πάντα τα λεφτά! Και οι ανέσεις!Σκέφτομαι πάρα πολλές φορές να βγω με μία κοπέλα που μου αρέσει, γιατί με τον μισθό μου, ειλικρινά, με τον ζόρι βγαίνω και εγώ μέσα στον μήνα.Ψάχνω να κάνω ένα βήμα παραπάνω και δυστυχώς δεν βγαίνω, σχεδόν από καμία πλευρά.Δεν είναι ντροπής, ούτε ανασφάλειας.Αλλά όπως και να έχει, είναι κατάντησε εδώ που κατάντησε η κατάσταση, λόγω συνθηκών και συγκυριών, λιγοστεύουν οι χρηματικές απολαβές και εγώ ο ίδιος νιώθω άσχημα όταν πρέπει να προσαρμοστώ μέσα σε 15 μέρες, να την περνάω με 30 ευρώ.Για να μην τα πολυλογώ, ένα μεγάλο μερίδιο το έχετε εσείς οι γυναίκες και όχι επειδή με συμφέρει και θέλω να σας ρίξω το μπαλάκι, ούτε θεωρώ ότι για τα λεφτά που παίρνω από την δουλειά μου, φταίτε εσείς.Αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία των καταστάσεων, των ανδρών, μικραίνει από τα θέλω σας και έτσι η κατάσταση μένει στο απροχώρητο.Δεν είναι τέλειοι οι άντρες, αλλά σταμάτησαν να είναι κυνηγοί, λόγω στενών ορίων.Καληνύχτα σας! Υγεία μόνο!
8
 
 
 
 
σχόλια
Ο κλασσικός άνδρας που τρώει χυλοπίτες κ πιστεύει πως φταίνε οι γυναίκες διότι θέλουν άνδρες με λεφτά κ όχι τον χαρακτηρα τους ... Πιστεύεις πως σε απορρίπτει μια γυναίκα λόγω χρημάτων; Δεν υπάρχει η πιθανότητα να μην της αρεσεις; Δηλαδή σε κάθε γυναίκα που σου ρίχνει χυλοπιτα πιστεύεις πως είναι τα λεφτά ; Δεν περιτριγυρίζονται όλα περί χρημάτων , για πολλούς λόγους μπορεί να σε απορρίψει ένας άνθρωπος . Αν εσύ λες όπως λες ότι πετυχαίνεις τέτοιες γυναίκες ,πως θέλουν λεφτά τότε θα σου πω κάτι , όταν επαναλαμβάνονται οι ίδιες καταστάσεις σημαίνει πως είναι δικό σου το σφάλμα , οι δικές σου επιλογές ωθούνται προς τα εκεί , αν εσύ την πέφτεις σε κοπέλες που φαίνεται πως επιδιώκουν άντρα ματσωμενο τότε πρέπει να κοιτάξεις κ αλλού. Γιατί είναι κακό να κοίτα μια γυναίκα την οικονομική κατάσταση του άλλου; Ακόμη κ άντρες κοιτάνε την οικονομική κατάσταση μιας γυναίκας κ έχω δει αρκετούς τέτοιους ...
Ενδιαφέροντα όσα λες και δεν λέω, ο καθένας μας εκθέτει τη δική του πραγματικότητα εδώ πέρα, χωρίς να σημαίνει ότι αυτή είναι και καθολική έτσι; Επίτρεψέ μου να σου εκθέσω και λίγο τη δική μου πραγματικότητα πάνω στο ζήτημα που θίγεται λες και οοοοοοοολες μα οοοοοοοολες οι γυναίκες σκέφτονται τα λεφτά σας:1. Πολλές γυναίκες έχουν θέμα με το ότι δεν βρίσκουν δουλειά, δεν έχουν δικά τους λεφτά και έτσι μπορεί να μη βγαίνουν γιατί όχι να κεράσουν δεν μπορούν, αλλά ούτε για το δικό τους καφέ δεν θα έχουν χρήματα. Οπότε μπορεί και να λένε όχι γι' αυτόν τον λόγο. Αν σκεφτούν, ότι υπάρχουν μερικοί που ένα κέρασμα θα το θεωρήσουν δείγμα αναζήτησης χορηγίας, τι να πουν; Ή να κάνουν επαιτεία σ' ένα άγνωστο αγόρι; Και ναι μπορεί, τα τρία ευρώ να φαίνονται λίγα, αλλά κάποιοι τα μαζεύουν μετά κόπο να βγαίνουν 2 φορές το μήνα με τις φίλες τους. Σ' ακούγεται τραβηγμένο; Δεν είναι για όλους. 2. Πολλές φορές κοιτάμε πολύ συγκεκριμένα άτομα και με πολύ συγκεκριμένη οπτική γωνία που μπορεί να στέκει ή χωρίς. Άλλες κοιτάμε άτομα που δεν μας γουστάρουν απλά, όχι επειδή δεν έχουμε αμάξι, αλλά επειδή απλά δεν. Όλοι έχουμε φάει ήττες ερωτικά και δεν κάτσαμε να θάψουμε τον μισό πληθυσμό πάνω στη γη πλην κανά δυο συγγενών μας. Στέκει; Εσύ πες μου. 3. Όσο επιμένεις στη θεωρία σου- που σίγουρα κάποια άτομα σκέφτονται έτσι- δεν γνωρίζεις άλλα άτομα και σίγουρα η θεωρία σου να ξέρεις είναι πολύ αποκρουστική για πολλές από μας έως και προσβλητική. Προσπαθούμε κι εμείς να βγάλουμε τα δικά μας έξοδα πέρα και οι επαγγελματικές προσφορές πολλές φορές δεν είναι δίκαιες.
Είμαι 20 στα 21 και από τα λίγα που έχω δει σε παρέες και γυναίκες εκεί έξω (τουλάχιστον κοντά στην ηλικία σου) δεν συμπεριφέρονται έτσι. Υπάρχει περίπτωση να βλέπεις τα πράγματα με παρωπίδες και να είσαι επηρεασμένος από την δική σου οικονομική κατάσταση. Όπως υπάρχουν άντρες που εκμεταλλεύονται, έτσι υπάρχουν και γυναίκες. Αν δεις λίγο πέρα από τη μύτη σου και ανοίξεις τα μάτια σου,θα βρεις σίγουρα πολλές κοπέλες που θα σε θέλουν για το είναι σου και όχι για το πορτοφόλι σου, αλλά για να τις γνωρίσεις θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι προκατειλημμένος με όλες και τα θέλω τους.
Εσυ έχεις θέμα. Πιστεψε με, η δύσκολη οικονομική κατάσταση μπορεί να σε ρίχνει και να σε αποτρέπει από το να κάνεις μια κίνηση.Αλλα έχω δει ανθρώπους που δεν κόλλησαν ποτέ σε κάτι τέτοιο και είχαν δίπλα τους κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που θα τους άξιζε.Αυτά έχοντας περάσει από παρόμοια κατάσταση.Απλά έπαψα να ρίχνω τις ευθύνες μου σε φαντάσματα.
Αγοράκι μου, αν οι κοπέλες που γνωρίζεις στα 23 (!) έχουν τέτοιες απαιτήσεις για να βγούν με κάποιον, τότε κινείσαι σε λάθος κύκλους.Αντί να δίνεις συμβουλές στις κοπέλες, βασισμένες πιστεύω στην μακροχρόνια (not) εμπειρία σου, κοίτα να δείς τι μπορείς να αλλάξεις εσύ για να έχεις ένα άλλο αποτέλεσμα, αρχίζοντας ίσως από το target group σου.Αποδέξου οτι ο καθένας έχει τα στανταρ του, και δεν μπορείς εσύ να ζητάς από κάποιον να τα αλλάξει, επειδή εσύ δεν βγαίνεις. Ρίξε ίσως μια ματια σε κοπέλες που δεν είναι ίσως ίνστα-μοντελς, αλλά δε σε κοιτάνε και στο πορτοφόλι. Καλώς ή κακώς υπάρχουν και οι μεν, αλλά υπάρχουν και οι δε.Και αυτές τις θεωρίες (να μην το πω αλλιώς), αν και δικαιολογούνται στην ηλικία σου, μην τις λες παραέξω, και μετά αναρωτιέσαι τι φταίει που δε σου κάθεται ούτε θηλυκιά μύγα....δεν κολακεύονται οι κοπέλες όταν εμμέσως πλην σαφώς τις αποκαλείς....ξέρεις πως!
Scroll to top icon