ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2018 | 21:56

φοιτητης στη θεσσαλονικη

καλησπέρα παιδια!Λοιπον περασα στο γεωπονικο στο ΑΠΘ και εχω ενθουσιαστεί αλλα δεν ξερω και πολλα από θεσσαλονικη.Μου εχουν πει πως γενικα είναι πολύ ασφαλης πολη αλλα εχει και καποιες περιοχες που καλυτερα να μην παω...Ποιες είναι αυτές και γενικα εχετε καποιο τιπ για μια φοιτητρια εκει ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες να αποφεύγεις τον δενδροπόταμο περισσότερο και τα δυτικά προάστια. Σε γενικές γραμμές είναι "ασφαλής" πόλη αλλά και στο κέντρο υπάρχουν κάποιες περιοχές όπως η Ροτόντα ή η δημητρίου γούναρη (επί της ναυαρίνου) που συγκεκριμένες ώρες θα πρέπει επίσης να αποφεύγεις.
Αρχικα αν δεν εχεις βρει σπιτι μην ψαξεις κεντρο αλλα λιγο πιο μακρυα. Για απθ θα σου προτεινα ιπποκρατειο-μποτσαρη ωστε να εχεις και το ν1 οταν βγαινεις βραδυ.Αν δυσκολευεσαι αρκετα οικονομικα Ξηροκρηνη - λιγο επικινδυνη περιοχη- να βρεις σε δρομο κεντρικο και θα εισαι οκ. Τωρα , αν εισαι απο μικροτερη πολη και οχι απο Αθηνα, η Θεσσαλονικη ειναι μια πολη που εχει να σου μαθει πολλα. Να κυνηγησεις φεστιβαλ (πχ κινηματογραφου, open house κτλ), να πας σε συναυλιες, αν σου αρεσει το θεατρο νομιζω τεταρτες και πεμπτες το φοιτητικο το ειχε 5 ευρω στο κρατικο και οι περισσοτερες ειναι εξαιρετικες παραστασεις. Οσο για διασκεδαση αν γουσταρεις ελληναδικα εχει αρκετα αλλα κατα την αποψη μου δεν αξιζουν,αν γουσταρεις ξενα mainstream λιγες επιλογες. Βεβαιως ως φοιτητρια να ζησεις τα φοιτητικα παρτι και αν θα σου αρεσουν τα κρασαδικα σε ροτοντα ειναι ωραια. Επισης να περπατησεις στα σοκακια της πολης.
Scroll to top icon