ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2018 | 09:15

Δωρητής Οργάνων

Η χώρα μας όπως σε πολλά θέματα έτσι και σε αυτό έχει άγνοια.Η αιμοδοσία είναι πίσω, άνθρωποι αδυνατούν να βρούν το απαραίτητο αίμα που χρειαζονται κάθε μήνα η για μια εγχείρηση.Όσο αφορά την δωρεά οργάνων μετά θάνατον ούτε 2 άνθρωποι τον χρόνο δεν βρίσκονται στην χώρα μας. Θέλω να αλλάξει αυτό και υπάρχουν χιλιάδες λόγοι. Από τον πιο απλό ότι από έναν άνθρωπο που είτε τον θάψεις είτε τον κάψεις οποιαδήποτε επιθυμία και αν έχει αυτός η ή οικογένεια του είναι νεκρός και αυτό δεν θα αλλάξει αλλά μπορεί να σώσει αυτό το ένα σώμα μέχρι 20 άλλους ανθρώπους. Να δώσει ζωή ο θάνατος! Έτσι τηλεφώνησα να δηλώσω την επιθυμία μου να γίνω δωρητης οργάνων μετά θάνατον και να ακολουθήσω την διαδικασία για να βγάλω την κάρτα αλλά μαντέψτε η ενημέρωση που έλαβα είναι πως στη χώρα μας δεν υπάρχουν άνθρωποι με αυτή την επιθυμία και η κάρτα δεν ισχύει.. Απλά όταν πεθάνεις οι κοντινοί σου άνθρωποι μπορούν να μεταφέρουν την επιθυμία σου κατευθείαν στους γιατρούς. Αν το κάνουν βέβαια... Και αν προλάβουν. Όλο αυτό θέλω να αλλάξει και άνθρωποι να ενημερωθούν να ευαισθητοποιηθούν και να αποφασίσουν από τον χαμό τους να δώσουν ζωή. Δεν με ενδιαφέρει να γράψετε από κάτω στα σχόλια αν διαφωνείτε πως θέλετε να καταλήξει το σώμα σας ή τι λέει η εκκλησία κτλπ με ενδιαφέρει αν υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι να αλλάξει αυτό στην χώρα μας. Να δράσουμε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις. Βέβαια πολλοι παράγοντες επηρεάζουν το ότι κάποιος μπορεί να μην θέλει να το κάνει (και σεβαστό) αλλά η χώρα μας θα έπρεπε να ήταν πιο οργανωμένη και να το προωθεί περισσότερο ώστε να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που θα είχαν αυτήν την επιθυμία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon