ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2018 | 20:02

Πότε δεν είναι αργά!!

Καλησπέρα σας !! Είμαι 31 έχω ερωτικές σχέσεις από τα 15 μου .. λόγω οικογενειακού μαγαζιού σε τουριστικό προορισμό (bar -restaurant) συναναστρέφομαι με πάρα πολύ κόσμο και οι εμπειρίες μου ήταν πάρα μα πάρα πολλές ειδικά στα one night stand και στις επαφές του ένα μήνα και μετά τέλος.. 100 + γυναίκες έχουν περάσει στο κρεβάτι μου στο αμάξι μου γενικά από την ζωή μου ..δεν τα λέω να δείξω κάτι η να το παίξω είναι η ζωή μου.. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι προχτές είχα γενέθλια και ήρθαν όλοι σπίτι μου.. ήταν όλοι με τις κοπέλες τους αγκαλιά φιλιά αγαπούλες και εγώ?? Τοσο κενός και μόνος .. θέλω τόσο πιο πολύ μια σχέση μια κοπέλα να με καταλάβαινει αλλά το παρελθόν μου δεν δείχνει ότι είμαι κατάλληλος για σχέση και όλες μου το κοπανανε.. τώρα βγαίνω με μια κοπέλα σοβαρή όμορφη με πολυ χιούμορ όπως ακριβώς θέλω ..Και με ρώτησε για μένα και της είπα όλη την αλήθεια για εμένα και ψιλό ξενερωσε.. Δηλαδή πρέπει να λέω ψέμματα?? Οι επιλογές του παρελθόντος δεν περίμενα να έχουν τόσο αντίκτυπο στο μέλλον .. εύχομαι σε όσους κάνουν αυτή την ζωή να το πάρουν χαμπάρι όσο είναι νωρίς και να βρεις εναν άνθρωπο να σε εκτιμάει γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχα γνωρίσει κοπέλες που με ήθελαν πραγματικά και εγώ απλά τις εκμεταλλευομουν να παίρνω αυτό που θέλω δηλαδή σεξ και ηδονή ..όλα αυτά γύρισαν εναντίον μου και όσο καλά να πέρασα στο παρελθόν το μέλλον μου τώρα που τα σκέφτομαι αλλιώς δεν το βλέπω να στρωνει ..καμία δεν με εμπιστεύεται ότι θα πηδάω άλλες καμία δεν πιστεύει ότι θα είμαι πιστός και δεν έχουν και άδικο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει .. Αλλά ειλικρινά το λέω θέλω έναν άνθρωπο μαζί μου.. βαρέθηκα το σεξ μιας βραδιάς και χωρίς ουσία ..
3
 
 
 
 
σχόλια
1. Δεν ειναι κακο να χες πολλες συντροφους αρκει να επαιρνες προφυλαξεις και να μην εχεις σμν2.δεν εισαι υποχρεωμενος να αναλυεις το ερωτικο σου παρελθον στη σχεση. Με οσους αντρες εχω βγει και επεσε τετοια ερωτηση ξενερωνα ασχημα και δεν υπηρχε επομενο ραντεβου. Δεν αφορα την κοπελα με την οποια ειστε μαζι τι εχεις κανει κ με ποσες. Την αφορα μονο η συμπεριφορα σου απεναντι της.3 μην εχεις ενοχικα επειδη εκανες σεξ μ αρκετες. Το σεξ αρεσει σε ολους και σε ολες4 το στυλακι με ηθελαν αλλα εγω τις ηθελα μονο για σεξ και τις εκμεταλλευτηκα ειναι απο τη δεκαετια του 60. Εχουμε 2018. Κ αυτες περασαν καλα μαζι σου οχι μονο εσυ μαζι τους. Απλα καποιες φορες επειδη η ελλαδα ειναι πισω σε θεματα ισοτητας η γυναικα δεν παραδεχεται οτξ ηθελε μονο σεξ ουτε στον εαυτο της. Εφοσον εκανες μονο σεξ μαζι τους τι τους αρεσε ακριβως σε εσενα? Ειχαν δει κατι στο χαρακτηρα σου που τους αρεσε? Ειχατε δεθει μεσα απο κοινες δραστηριοτητες? (σεξ μπορουν να κανουν ολοι οι αντρες που δεν εχουν ανατομικα καποιο προβλημα και υπαρχουν πολλοι)
Scroll to top icon