ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2018 | 03:51

Τι μπορω να κανω;;

Γεια σας!!! Εχω τελειωσει το σχολειο εδω και ενα χρονο.. δεν εδωσα πανελλήνιες πιστεύοντας πως δεν θα περασω καπου αφου το μονο που με ενοιαζε τις 2 τελ σχολικες χρονιες ηταν οι βόλτες κ η καλοπέραση. Πλέον δεν εχω κατασταλάξει κ δεν εχω ιδεα στο τι θα ηθελα να κανω ,δεν μου αρεσει κατι συγκεκριμένο, ουτε υπάρχει κατι που με ενθουσιάζει τρελά. Βλεπω γυρω μου που διαλέγουν οι φιλοι κ γνωστοι τι θελουν να κανουν στη ζωη τους κι εγω μενω στάσιμη,στην ερωτηση που μου κανουν ολοι με τι θα ασχοληθείς, τι σου αρεσει κτλ δεν εχω ιδεα τι να απαντησω γιατι απλα δεν με τραβαει κατι!!!! Αισθάνομαι τοσο ασχημα γι αυτό.. Απ την αλλη οι γονείς μου δεν με πιεσαν για κατι,ουτε εχουν ασχοληθεί μέχρι σημερα με το αν μου αρέσει κατι κτλ ωστε να με βοηθήσουν να αποφασίσω!! Τι θα μπορουσα να κανω για να βρω αυτο που θα μου ταιριάξει; Υπάρχει καπου καποιος σύμβουλος σπουδων; η κατι που θα μπορούσε να με βοηθήσει στο να παρω αποφάσεις για το μελλον μου;;; Να διευκρινίσω πως λεφτα για σχολή ιδιωτική δεν υπάρχουν.. :-( Έχει περάσει κάποιος κατι αντίστοιχο στη ζωη του??Οποια άποψη θα βοηθούσε!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν ξερουν τι θελουν. Δοκιμαζουν πραγματα και καπως καταφερνουν και βρισκουν το δρομο τους.Μπορεις να ασχοληθεις με τον εθελοντισμο, που εχει μια μεγαλη γκαμα πεδιων, απο ιατρικες οργανωσεις (ερυθρος σταυρος) μεχρι συλλογους στηριξης γυναικων ή μεταναστών.Εισαι στην καταλληλη ηλικια να ταξιδεψεις, με διαφορα προγραμματα 3μηνης ή 6μηνης διαρκειας, σε διαφορες χωρες και να βοηθησεις σε διαφορα εθελοντικα προγραμματα (ψαξε προγραμματα ελιξ).Μπορεις επισης, να δοκιμασεις διαφορα, μικρης διαρκειας σεμιναρια, απο διαφορους τομεις, πχ. μαγειρικη, φωτογραφια, δημιουργικη γραφη κλπ.Ανοιξε τις κεραιες σου, ξεβολεψου, βγες απο το συνηθισμενο και κατι θα βρεις να σε ιντριγκαρει.
Δεν ειναι κατι σπανιο αυτο που βιωνεις. Πολλοι νεοι σε αυτη την ηλικια δεν ξερουν τι θελουν. Συμβουλοι σπουδων υπαρχουν και μπορεις να επισκεφτεις, αν και απο μερικους ακουσα πως δεν ηταν ευχαριστημενοι γιατι αν τα εψαχναν θα μπορουσαν θα τα ηξεραν και μονοι τους, μια προσπαθεια ομως ισως να σε βοηθουσε.Μην περιμενεις απο κανεναν να σου δωσει πατημα,ουτε απο τους γονεις σου.Μπορεις να δωσεις πανελληνιες. Μπορεις να πας και σε δημοσιο ιεκ. Γενικοτερα υπαρχουν ευκαιριες, αν ψαχτεις. Δεν μπορουμε εμεις που ειμαστε αγνωστοι να σου προτεινουμε πραγματα. Ειναι ευκαιρια να κανεις μια προσωπικη αναζητηση.
Scroll to top icon