ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2018 | 20:20

ευχαριστω

για καποια σχολια κατω απο εξομολογησεις που εχω κανει,με βοηθησαν παρα πολυ. αυτη τη στιγμη ειμαι σε μια απο τις χειροτερες περιοδους της ζωης μου και εχω αρχισει να αμφισβητω την λογικη μου,την ηθικη μου,τον ιδιο μου τον εαυτο. πρεπει ομως παρα τις δυσκολιες να μενουμε πιστοι στις αξιες μας οσο δυσκολο και αν ειναι,οσο και να ποναει. γιατι αλλιως προδιδουμε εμας τους ιδιους.το να τρεξουμε απο τα προβληματα μας ειναι το ευκολο. το να τα χωσουμε ολα κατω απο το χαλι. ομως καποια στιγμη θα μαζευτει μια ολοκληρη στιβαδα και δεν θα ξερουμε τι να την κανουμε. το δυσκολο ειναι να τα αντιμετωπιζουμε οσο πιο ανθρωπινα γινεται ακομα και αν μας πονανε,ακομα και αν δεν βγαινουμε παντα εμεις οι ιδιοι κερδισμενοι. επρεπε να διαχειριστω μια πρωτογνωρη για μενα κατασταση. το αν την χειριστηκα καλα δεν το ξερω. αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ετρεξα και δεν την προδωσα ποτε. ακομα και οταν το εκανε εκεινη. γιατι της ειχα υποσχεθει οτι δεν θα το κανω ποτε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρά τα λες..φαίνεται ότι έχεις ωριμάσει αρκετά από αυτά που έχεις περάσει. Ως ώριμος άνθρωπος πια λοιπόν, οφείλεις στον εαυτό σου να βάλεις στην άκρη αυτά τα περί προδοσίας και να αποδεχτείς ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες, όπως και αυτή, δε βγήκε για τους λόγους που δε βγήκε και είναι ώρα να το αφήσεις πίσω σου και να μη μείνεις σταματημένος, πιστός σε μια υπόσχεση που έδωσες κάποτε. Μπορεί να ακούγεται πολύ ζεν, αλλά το 'let go', είναι το πιο σημαντικό δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon