ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2018 | 22:56

Βασανα

Είμαι 26..από τα 18 συντηρω εγώ το σπίτι μου...τους γονείς μου δηλαδή...εινσι αποροι..Δουλευω πάντα 7 μέρες την εβδομάδα με τρέλα ωραρια..Τύπου 7 το πρωί με 2 το βράδυ...δυο δουλειές..Δεν μπορώ άλλο..σωματικά έχω χίλια προβλήματα...τριζω πλέον...ψυχολογικά μετά από τόσα χρόνια δεν είμαι καλά..Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι..είναι μεγάλοι αρκετά οθ δικοί μου..Δεν πρόκειται να βρουν κάτι...δουλευω σαν το σκυλί και για εμένα δεν μπορώ να κάνω κάτι...ποτέ..αναρωτιέμαι αν θα κάτσει κάποιος συντροφος μου μαζί μου...Δεν νομίζω...έχω άπειρα προβλήματα..και φως μηδέν..Πλέον δεν μιλάω..Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρώ τους δικούς μου...νιώθουν βάρος...Ας είχα χρήματα και θα τους είχα βασιλιάδες...Θα συμβεί άραγε ένα θαύμα...θα με αγαπήσει και δεχτεί κάνεις....
3
 
 
 
 
σχόλια
Αναρωτιέσαι αν κάποιος σε αγαπήσει και σε δεχθεί; Άνθρωπος με ψυχική νάκαρα, αλτρουϊσμό, ευαισθησία, ηθικές αρχές, όταν τα σύγχρονα προβλήματα είναι το φίλτρο στο insta, είναι το ζητούμενο! Αλλά πρέπει τώρα που είσαι μόνη να αρχίζεις να κλέβεις χρόνο μόνο για σένα ώστε να έχεις να τον αφιερώσεις στον μελλοντικό σύντροφο σου.
Καλό μου,σε νιώθω απολυτα..Από τα 17 μου συντηρώ το σπίτι μου και είμαι 26 .Πάλευα να δουλεύω, να σπουδάσω , με δυο γονείς άπορους και με προβλήματα υγείας. Παλεύω ακόμα αν και έχουν φτιάξει λίγο τα πράγματα γιατί ξεχρεώσαμε κάποια από τα χρέη μας.Μην το βάζεις κάτω. Προσπάθησε έστω μια φορά την εβδομάδα να κάνεις κάτι για σένα, μια δραστηριότητα, μια βόλτα για περπάτημα να ξεχνίεσαι. Και η αγάπη θα έρθει. Θα το δεις. Ο ανθρωπος που θα είναι πλάι σου δεν θα ασχοληθεί με το οικονομικό σου υπόβαθρο. Έχε πίστη και υπομονή. Αυτός ο πόνος κάποτε θα σου βγει σε καλό.
Χαίρομαι μέσα απ την καρδιά μου όταν ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν τους γονείς τους. Είσαι μια μικρή ηρωίδα και να ξέρεις ότι ο κατάλληλος για εσένα θα σηκώσει αυτό το βάρος. Που - μεταξύ μας - μόνο τυχερός μπορεί να νιώθει που βρήκε ένανα τέτοιο υπέροχο άνθρωπο. Στις δύσκολες μας στιγμές καταλαβαινουμε ποιοι μας θέλουν, ποιοι μας αγαπάνε αληθινά. Εύχομαι τα επόμενα χρονια να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου,αν και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.
Scroll to top icon