ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2018 | 14:46

Εργοδότες κα εμπειρία

Μακάρι να είχα τη δύναμη να το δημοσιοποιήσω στα social media αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργή και είμαι σίγουρη ότι το μόνο που θα κατάφερνα θα ήταν να στιγματιστώ. Οπότε ας το κάνω εδώ ανώνυμα. Είμαι άνεργη, ζω σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη και είμαι παιδαγωγός. Ψάχνω να βρω εργασία. Καθώς κοίταζα τις αγγελίες σε μια εφημερίδα πέφτω πάνω σε μία που έλεγε ότι κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ζητούσε παιδαγωγό με δεκαετή (!) τουλάχιστον εμπειρία. Που ζούμε? Πάμε καλά? Σίγουρα οι εργοδότες μπορούν να ζητήσουν ό,τι πρόσοντα θέλουν από τους υποψήφιους υπαλλήλους αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η κατάσταση έχει ξεφύγει. Φανταστείτε να πάει παιδαγωγός με οκταετή προϋπηρεσία και να του πουν "Μας συγχωρείτε , είστε άπειρος, δεν κάνετε για αυτη τη θέση, δουλεύετε μόνο οκτώ χρόνια πάνω στο αντικείμενο και όχι δέκα? " Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μωρέ, ας τους πάει έστω κάποιος με παιδαγωγική κατάρτιση και τούμπες θα κάνουν από την χαρά τους.Αυτή η αγγελία είναι για ξεκάρφωμα. Αντε, στείλε.
Scroll to top icon