ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2018 | 18:46

Αδυναμιες

Ειναι κακο που παιρνω τον μπαμπα μου και παμε για περπατημα? Ειμαι 34 ..τον αγαπαω τον γλυκα μου!ειμαι λιγο daddy girl:)
7
 
 
 
 
σχόλια
Κι εμείς περπατούσαμε παλαιοτέρα συχνά. Βάζαμε τα αθλητικά μας και τον συνόδευα στον καθημερινό του περίπατο. Τώρα πια, απ λα δεν έχω χρόνο. Αντ'αυτού, έχουμε φτιάξει μια ομάδα στο Viber με την αδερφή μου και τον πατέρα μου και μιλάμε κατά την διάρκεια της ημέρας. Κάνουμε αστεία, γελάμε. Θέλουμε να τον βλέπουμε να γελά. Έχει περάσει τόσα θέματα υγείας τελευταία! Τελικά είμαστε πολλα daddy girls!
Συνήθως όσο μεγαλώνουμε βελτιώνονται οι σχέσεις μεταξύ των παιδιών και των γονέων.Άσε που τότε έρχεται και η σειρά του παιδιού να προσφέρει στους γονείς του. (Τουλάχιστον προ κρίσης)Και αν έχει "φυγει" νωρις ένας γονιός από την ζωή στεναχωριέσαι περισσότερο που σε έζησε στα επαναστατικά σου και δεν είναι εδώ στα ήρεμα χρόνια σου Ουφ . Καλό βράδυ https://youtu.be/aj6F1kXoVjE
Ή συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Αποξένωση από την μεριά των γονιών προς τα παιδιά του. Και το δικαιολογώ.Ναι, δεν τολμώ να σκεφτώ την απώλεια. Αν κι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή.Το τραγούδι πρώτη φορά το άκουσα, όμορφοι στίχοι :-)
Scroll to top icon