ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2018 | 22:24

Βοηθεια!!

Παιδια,εχω ενα θεμα,λιγο μπερδεμενο για εμενα.Θα ηθελα τις γνωμες σας γιατι δεν γνωριζω και πολλα για το θεμα.Πως γινεται ενας πατερας να μην εχει κανει αναγνωριση το παιδι του,παρόλο που ζουσαν με την γυναικα του(εκτος γαμου) για δυο χρονια μαζι?Και στη συνεχεια να χωρισουν και να πηγαινουν δικαστικα το θεμα για την αναγνωριση του παιδιου?
2
 
 
 
 
σχόλια
Με λίγα λόγια έχουμε τα εξής:-Την εκούσια αναγνώριση πατρότητας: πας στο συμβολαιογράφο και αναγνωρίζεις το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας.-Τη δικαστική αναγνώριση: αν δεν πας να το αναγνωρίσεις μόνος σου, μπορεί να σε εναγάγει η μητέρα ή το παιδί για να αποδειχθεί η πατρότητα. Αν δεν υπάρχει κανενός είδους αναγνώριση, νομικά δεν είσαι πατέρας του παιδιού.
Δεν καταλαβα. Τι εννοεις πως γινεται; νομικα; ηθικα; εσυ που ακριβως εμπλεκεσαι σε αυτο;Ο πατερας μπορει δικαστικα να υποχρεωσει η να υποχρεωθει απο αλλους στην αναγνωριση του παιδιου του.
Scroll to top icon