ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2018 | 16:12

Μοναξιά στην πολυκοσμία

Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά. Έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι και έντονη ταχυκαρδία που με πνίγει. Ένα μόνιμο άγχος. Με 3 προτάσεις η ζωή μου τα τελευταία χρόνια; 1η: έχασα την μητέρα μου πριν 3 χρόνια, στα 19 μου..2η: απο τότε δουλεύω και παράλληλα σπουδάζω για να εκτονώσω όλη μου την ενέργεια και να μπορώ να ξεχνιέμαι..3η: χώρισα πρόσφατα απο ια σχέση 4 χρόνων που είχα με έναν άνθρωπο που ερωτεύτηκα κεραύνοβόλα και πέρασα υπέροχα μαζί του.Τώρα προσπαθώ να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου, να βιώσω το χωρισμό και μάθω να στέκομαι στα πόδια μου. Δεν μπορώ όμως. Είμαι πολυ αδύναμη σε αυτά..χρειάζομαι πάντα κάποιον να μιλάω..είτε είναι γκόμενος είτε φίλος. Με αυτό τον τρόπο καταλήγω να μιλάω με τόσους που περιπλέκω πάλι τα πράγματα γιατί με κανέναν δεν μπορώ και δεν θέλω να προχωρήσω σε κάτι. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου αλλά μέσα μου έχω πολύ πόνο,θυμό και υποφέρω. Θέλω να ξεφεύγω συνέχεια. Από το σπίτι μου, απο την δουλειά μου, απο τους φίλους μου και απο τους συγγενείς μου. Θέλω να φύγω να πά σε άλλη χώρα δεν ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνω αν θα μου κάνει καλό και φοβάμαι. Έχω τάσεις να κάνω τρέλες, να βγαίνω με όποιον γνωρίζω και ενώ του δίνω χώρο να μπεί στη ζωή μου μετά πνίγομαι και δεν θέλω. Πρέπει να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία..ή ψυχανάλυση..ξέρω ότι αυτό ίσως με συμβουλέψετε αλλά όλο το αναβάλλω γιατί δεν μπαίνω στην διαδικασία να βρω κάτι κάποιον που θα μου ταιριάζει. Με λίγα λόγια το συναίσθημά μου είναι ότι νιώθω μόνη με τόσους ανθρώπους γύρω μου. Νιώθω ότι μένω στο ίδιο σημείο ενώ μονίμως είμαι σε διαφορετικό. Πνίγομαι και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ.. Αν κάποιος αισθάνεται κάτι παρόμοιο θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή.Ευχαριστώ που το διαβάσατε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πράγματι η λύση να βρεις έναν άνθρωπο να μιλήσεις θα σε βοηθήσει πολύ.Όσα γράφεις, τα αντιμετωπίζουμε πολλοί. Και κουράγιο θα πάρεις και από κάποιες προσωπικές λύσεις μπορείς να εμπνευστείς.Θα σου έλεγα πως στο διαδίκτυο που κάνεις έκκληση, στους 10 θα βρεις 2 ανθρώπους να συζητήσεις, αλλά θέλει υπομονή και αντοχή για να καταλήξεις σ αυτούς. Όλα θα πάνε καλά :-)
Θέλει δουλειά με τον εαυτό σου. Η ψυχοθεραπεία και η δική σου ισορροπία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά είναι πολύ σημαντική. Σταμάτα να το αναβάλλεις και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να βρει τους ρυθμούς του.. λυπάμαι πολύ για όσα δυσάρεστα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Μην το ξεχνάς. Όσο τρέχεις πίσω της αφήνοντας αγιάτρευτες πληγές στην ψυχή σου δεν θα την απολαμβάνεις..
Έχεις πολύ πράγμα μαζεμένο, και γκόμενος ή παρέα απλά θα το κρύψουν κάτω από το χαλί.Όλο αυτό πρέπει εσύ να το δουλέψεις μόνη σου, και ναι όντως πρέπει να δεις για συμβουλευτη, ή ψυχολόγο όπως το λένε στα ελληνικά.Θα σε βοηθήσει. Δεν είναι ταμπού. Πλέον ζούμε σε πολύ έντονους ρυθμούς και η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντική. Αν έσπαγε το πόδι σου (χτυπά ξύλο) δε θα έτρεχε στο γιατρό?Μην το αναβάλλεις. Και ακόμα πιο σημαντικό, ακόμα και αν βρεις γκόμενο μη το αναβάλλεις.
Scroll to top icon