ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2018 | 00:37

.

Δεν ειχα ποτε μια σχεση ουτε καν ενα φλερτ. Ειμαι 21 χρονων και πραγματικα σας μιλαω δεν με εχει προσεγγισει αντρας ουτε μια φορα ερωτικα . Δεν μου εχει χαμογελασει ποτε κανενας. Οκ ναι ξερω οτι ειμαι χοντρη και αυτο αποθει αλλα οκ θεωρω οτι δεν ειμαι ασχημη ή σνομπ ωστε να μην με κοιταζει κανενας. Αληθεια το σκεφτομαι και δεν μπορω να καταλαβω τι παει τοσο λαθος. Βλεπω τις φιλες μου να προχορανε και εγω να μενω στασιμη. Ολες τους κανουν σχεσεις φλερταρουν κανουν σεξ και οταν ερχεται η σειρα μου να μιλησω δεν λεω τιποτα. Ειμαι σε φαση οκ δεν παιζει κατι. Και το χειροτερο ειναι οτι πλεον τα εχω παρατησει τοσο πολυ που δεν κοιταζω κανενα απλα για να μην απογοητευομαι. Εχω να πω α ξερεις μ αρεσει αυτο το παιδι τοσο καιρο γοατι πολυ απλα ξερω ορι και να το πω δεν προκειται να γινει απολυτως τιποτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πάω στοίχημα ότι σε έχουν κοιτάξει, αλλά έχεις τέτοια ηττοπάθεια, φωνάζει στον γραπτό σου λόγο, που είμαι σίγουρη ότι και να δεις κάποιον να σε κοιτάει θα θεωρήσεις πως σε κοιτάει για κακό ή γιατί σε κοροϊδεύει.Πρέπει να αρχίσεις να φλερτάρεις, να ρίχνεις και κανένα χαμόγελο... Σίγουρα σε κάποιους δε θα αρέσεις,ούτε εσένα σου αρέσουν όλοι άλλωστε, αλλά σε αλλους θα αρέσεις.Τα πράγματα είναι απλά.Η ξεκουνιεσαι η μένεις στα ίδια περιμένοντας ένα θαύμα.
Scroll to top icon