ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2018 | 08:02

.

Γεια σας. Είμαι παντρεμένη αρκετά χρόνια με δυο παιδιά 10 κ 11 χρονων. Με τον αντρα μου δεν τα παμε καθόλου καλα τα τελευταία χρόνια. Χθες σε ενα καυγά άρχισε να μου φωνάζει μπροστά στα παιδιά θα σε στείλω στη μάνα σου, μάζεψε τωρα τα πράγματα σου και σήκω φύγε. Πειτε μου σας παρακαλώ, έχει το δικαίωμα να με διώξει από το σπίτι επειδή δεν δουλεύω και δεν συνεισφέρω χρηματικά; Τι μπορώ να κάνω; Εγώ μόνη μου δεν φεύγω χωρίς τα παιδιά μου. Πείτε μου μια γνώμη σας παρακαλώ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν φύγεις εσύ θεωρείτε εγκατάλειψή συζυγικής στέγης απο μέρους σου. Αν θέλει ας φύγει αυτός δεν έχει σημασία πιάνου είναι το σπίτι ποίος πληρώνει το ενοίκιο κτλπ είστε παντρεμένοι. δες περισσότερα εδω :https://singleparent.gr/enimerosi/nomika-themata/egkataleipsi-syzygikis-stegis-kai-ti-klonismos-toy-gamoy
Θα συμφωνήσω εδώ.Μείνε όσο πιοψύχραιμη μπορεις και μην αντιδράσεις βιαστικά γιατι μπορεί να το βρεις μπροστά σου. Μέχρι και τα παιδιά σου μπορεί να χάσεις στο τέλος. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά για την ώρα και πάρε μια πολύτιμη βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει όλους τους νόμους.
Και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι ακόμα κι αν δεν έχεις τα χρήματα για δικηγόρο, μπορείς να έχεις βοήθεια από το κράτος.http://claim.eplo.eu/Επίσης, ποτέ μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια από τους γύρω σου ή από οργανισμούς όπως είναι η κιβωτός του κόσμου. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος της ύπαρξής τους. Και σιγά σιγά θα βρεις μια δουλειά και θα σταθείς στα πόδια σου!!!
Όχι, δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, καθώς έχετε ανήλικα παιδιά και δεν βρίσκεστε (ακόμη) σε διάσταση. Συμβουλεύσου άμεσα δικηγόρο. Παρακάτω υπάρχει ένας σύνδεσμος που σε παραπέμπει στον Σύνδεσμο για τα Δικαιώματα της Γυναίκας:http://leagueforwomenrights.gr/drasthriothtes-tou-s-d-g/nomiko-symvouleytiko-tmhmaΜίλα μαζί τους ή με κάποιον άλλον φορέα που ίσως σου προτείνουν, για να πάρεις τη νομική βοήθεια που χρειάζεσαι.Και μια συμβουλή. Μην ανοίξεις τα χαρτιά σου σε κανέναν. Θα σου έλεγα ακόμη και σε φίλους που εμπιστεύεσαι. Ποτέ δεν ξέρεις πώς και με ποια πρόθεση μπορούν να αναπαραχθούν πράγματα στον άντρα σου και στο περιβάλλον του και τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό. Κάνε αυτό που είναι να κάνεις, αθόρυβα.Καλή δύναμη!
Το δικαιωμα; Ειναι λιγο ρευστο.Ηθικα οχι. Ειναι δικο του ας πουμε το σπιτι; Ειστε σε ενοικιο ας πουμε και πληρωνει μονο αυτος; Αν ειναι δικο του το σπιτι λοιπον αν το πληρωνει το ενοικιο μεσα στο μυαλο του βασιζεται σε ενα υπαρκτο επιχειρημα. Νομικα νομιζω ισχυουν διαφορετικα πραγματα αλλα δεν μπορω να μιλησω παρα περα. Σιγουρα ειναι μια συμπεριφορα ασχημη καθως ειστε ζευγαρι και η απειλη να σε πεταξει εξω απο το σπιτι ειναι χειριστικη και θα μπορουσε να θεωρηθει πως σου ασκει οικονομικη βια. Ασκει την εξουσια του πανω σου εξαιτιας της ελλειψβς ανεξαρτησιας σου.Αυτο απο που απορρεει; Δεν εχεις δικη σου εργασια; Γιατι ηταν επιλογη που σε οδηγησε αυτος; Αν ειναι ετσι κατι καπου βρωμαει.Εισαι χρονια ανεργη; Οπως και να εχει, αποψη μου,το δικο μας πορτοφολι ειναι η ανεξαρτησια μας. Αν ειναι σωστο που κανατε εναν τετοιο καυγα, που πιθανον να εχουν ξανακουσει κατι τετοιο απο εσας, οχι δεν ειναι. Τα τραυματιζετε ψυχικα και σχηματιζουν λαθος αποψη για την αγαπη. Νιωθουν φοβο.Ο γαμος γιατι δεν παει καλα; Ειναι κατι αδιορθωτο; Ειναι ενα χρονιο προβλημα και μαλλον ο δρομος ειναι διαζυγιο. Διαζυγιο ομως χωρις δικα σου χρηματα και να εχεις τα παιδια που ειναι πιθανοτερο καθως εισαι μανα λιγο δυσκολο.
Scroll to top icon