ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2018 | 16:41

Αποστάσεις

Δεν είναι ανάγκη να είσαι ελεύθερος για να νιώθεις μόνος σου. Καμιά φορά μπορεί να είσαι με κάποιον και να νιώθεις πολύ πιο μεγάλη μοναξιά. Γιατί; Θέλουμε κάποιον να μας καταλαβαίνει και να μας αγαπά, αλλά ποτέ δεν σκεφτόμαστε ότι και ο άλλος την ίδια προσδοκία έχει από εμάς. Εμάς περιμένει να τον γεμίσουμε χαρά και αγάπη. Πόσο δύσκολο όμως είναι να συμβεί αυτό ταυτόχρονα και για τους δύο; Πόσο δύσκολο είναι να εκπληρώσει ο ένας τα θέλω του άλλου και να μην υπάρχουν πικρίες και παράπονα; Πόσο πιο δύσκολο όταν υπάρχει παρελθόν, παραξενιές, διαφορετικες εμπειρίες, διαφορετικές προτεραιότητες ζωής, ανασφάλειες, προβλήματα βιοποριστικά, προβλήματα υγείας; Και πόσο δύσκολο είναι να προσφέρεις στον άλλον ανιδιοτελώς την αγάπη σου όταν οι σχέσεις συχνά είναι παιχνίδι δύναμης και επιβολής του ισχυροτέρου πάνω στον περισσότερο αδύναμο; Εκεί που λες "θα τα δώσω όλα" με την ελπίδα να "ανταμειφθείς" ξαφνικά δειλιάζεις γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος θα το εκμεταλλευτεί και θα σε πατήσει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις τι σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΗ μοναξιά; να μην έχεις άνθρωπο ούτε να μιλήσεις, ούτε να πας κάπου, ούτε να χτυπήσει το τηλέφωνό σου; Όταν το ζήσεις, τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε μπορείς να βολεύεσαι στη σχέση σου δηλώνοντας μοναξιά.
Scroll to top icon