ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2018 | 18:24

Πόσο γελοίο

Έχετε αναρωτηθεί πόσο γελοίο ειναι να βιάζετε κάνεις να παντρευτεί από τα 30 ή έστω τα 35,40, ακόμη κ γυναίκες εννοείται, τη στιγμή που το προσδόκιμο ζωής (ειδικά γ τις γυναίκες) είναι τα 80+...ρε κορίτσια... Και στα 45 να τον πάρετε το λιγότερο 40 χρόνια θα τον λουστητε... Μη βιάζεστε. Κοπέλα 32 εδώ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε να βιαζόμαστε, ούτε και μη. Το θέμα είναι να είσαι με κάποιον που νιώθεις πράγματα κι έχετε έναν όμορφο μικρόκοσμο. Ίσα-ίσα στα πιο ενεργητικά μας χρόνια, βρίσκω υπέροχο να μπορώ να μοιράζομαι στιγμές με κάποιον και να κάνω πράγματα, και να ωριμάσω δίπλα σε κάποιον που αγαπώ χωρίς να χάνω τον εαυτό μου αλλά να τον εξελίσσω, μ' αρέσει πολύ σαν ιδέα. Τώρα κι αν τα πράγματα στραβώσουν, τι να γίνει; Μέσα στη ζωή είναι κι αυτό μεν αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι με τα υποθετικά χρόνια που έχω μπροστά μου. Η αλήθεια είναι ότι καθένας μας δεν ξέρει πόσο θα ζήσει και έχουμε μια επίδραση -κι όχι απόλυτη- στο πως θα ζήσει. Εκεί θα ποντάρω τα «λεφτά» μου κι όχι στο πότε λοιπόν.
Scroll to top icon