ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2018 | 11:39

Πανω που βρηκα παρεα την εχασα...

Λιγους μηνες πριν αρχισα να κανω παρεα ξανα με κατι παλιους φιλους με τους οποιους ειχα χαθει. Τους συναντησα χρονια μετα και κανονισαμε να βγουμε.Με τον καιρο με γνωρισαν στην παρεα τους με την οποια ταιριαξα απλα τελεια (ηταν λες και ακουγα εμενα να μιλαω ,ταιριαζαμε σε ολα,γελουσα,τους θαυμαζα εναν εναν και μεσα απο καθε συζητηση μαθαινα κατι καινουργιο). Περαν ολων των αλλων στην παρεα ηταν και ενα παιδι που μου αρεσε κατα καποιο τροπο.Δεν καταλαβα ακομα αν ηθελα να ειμαι κολλητη του γιατι ειναι υπεροχος ανθρωπος ή κατι παραπανω γιατι δεν προλαβα να το ξεδιαλυνω μεσα μου.Ενα βραδυ ομως ηπιαμε και μεθυσαμε. Ο ενας απο τους παλιους μου φιλους μου την επεσε οχι για σχεση απλα ηθελε κατι για εκεινο το βραδυ. Εγω στην αρχη ανταπεδωσα και τον φιλησα αλλα το μετανιωσα την ιδια στιγμη και ετσι τον εσπρωξα και προσπαθησα να συζητησω μαζι του τους λογους που δεν πρεπει να γινει κατι μεταξυ μας.Καταληξαμε να χωριστουμε και να βρεθουμε δυο μερες μετα. Μου ειπε οτι ενδιαμεσα ειχε βγει με την παρεα αυτη ( εμενα δεν με ειχε καλεσε κανεις) και συζητουσαμε το πως περασαν. Εγω προσπαθουσα να το παιξω χαλαρη σαν να μην εχει γινει τιποτα και στο τελος της συζητησης μου ειπε να βγουμε την αλλη εβδομαδα ολοι μαζι.Το ιδιο βραδυ μου εστειλε μηνυμα ο αλλος παλιος μου φιλος και μου πεταγε κατι σποντες λεγοντας μου πως ξερει οτι μιλαει ωμα αλλα ετσι λειτουργει αυτος και δεν υπαρχει φιλια σε αγορι και κοριτσι κλπ. Επομενως πανω που χαρηκα οτι δεν αλλαξε κατι ,αλλαξαν ολα για ενα φιλι που στην τελικη δεν ηταν καν δικη μου πρωτοβουλια.Πιστευετε οτι εχασα την παρεα και επεσα στα ματια του παιδιου που μου αρεσει για αυτο που εγινε ή ισως εχω ακομα καποια ελπιδα? Τα τελευταια δυο χρονια αυτη η παρεα ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Να είσαι ξεκάθαρη, ειλικρινής και ήρεμη με όλους, για τα άλλα μην ανησυχείς. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μην πέσεις στα μάτια της παρέας σου. Την συμπεριφορά των άλλων δεν μπορείς να την ελλέγξεις, μόνο την δικιά σου.
Και να μιλήσεις και σε αυτόν που σε ενδιαφέρει εννοείται(μέρος της ειλικρίνειας και άμεσος τρόπος να κόψεις τον άλλον που σου την επεσε, η οποιον αλλον τυχει να σου την πεσει απο την παρεα, γιατι δυστυχως πολλοι άνδρες παριστανουν τον φιλο για αυτον τον λογο μονο)
Scroll to top icon