ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2018 | 16:18

Γιατι ολο αυτο

Ειμαι 30 και μονη μου. Μενω με γονεις.. η απολυτη πικρα. Ανεργη. Θέλω παρεα συντροφια και η μαμα μου το μονο που μ λεει ειναι οτι δεν μπορω να πιασω παιδι και να παρω οποιιον να ναι αρκει να τεκνοποιησω.. οτι απο τα 30 και μετα η συλληψη ειναι περα για πέρα δυσκολη.. φοβηθηκα και πραγματικά νιωθω τοσο ασχημα..
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλά τα λέει η μάνα. Ας είχες μυαλά να την άκουγες νωρίτερα αντί να σε ξεμυαλίζει η κάθε μία. Τώρα αγχώσου και πήγαινε από τραπεζάκι σε τραπεζάκι στις καφετέριες δίνοντας ένα χαρτάκι "θέλω να κάνω παιδί, θες να είσαι ο τυχερός;" Που ξέρεις, όλο και κάποιος θα ευαισθητοποιηθεί!
Η μαμά σου λέει μαλακιες ...είναι τοξίκη αν λέει έτσι ...Οπότε άκου τα κ μην δίνεις σημασία ...Μην την αφήνεις να μπαίνει στην ζωή σου σε όλα ..κρατά κάτι για εσένα ...
Πες στη μανούλα σου ότι έκανα παιδάκι εντελώς φυσιολογικά στα 41 με την πρώτη προσπάθεια (είχα κι άλλο πριν)! Bγήκε υπερτέλειο. :)Μην δέχεστε να σας τρομάζουν προς καταστροφικές αποφάσεις ζωής, για δικούς τους λόγους, με επιχειρήματα ντυ κωλ ντυμένα βιολογικό μανδύα. Τουλάχιστον ας κάτσουν να μελετήσουν πριν τα επικαλεστούν γιατί εκτίθενται.
Scroll to top icon