ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2018 | 23:57

Φίλη εθισμένη με τα social media!!

Γειά σας! Η κολλητή μου είναι εθισμένη με το κινητό της. Κάθε φορά που βγαίνουμε και είμαστε πάνω από δύο άτομα δε συμμετέχει στη συζήτηση γιατί συνέχεια ασχολείται με facebook, instagram, snapchat κτλ. Δεν μιλάει με κάποιον, απλά κοιτάει τις φωτό και τα stories. Της μίλησα, αλλά νευριάζει γιατί πιστεύει ότι υπερβάλω. Τι να κάνω; Δεν θέλω να μαλώσουμε όμως πάλι γι αυτό το θέμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι τόσο ενοχλητικό αυτό το πράγμα! Χάνει τις στιγμές που πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια της για να παρακολουθεί, σχεδόν μαζοχιστικά, τις στιγμές των άλλων, τι δεν καταλαβαίνει;Κάτι παρόμοιο που συνέβη με φίλη-πλέον-γνωστή (είχε φτάσει στο σημείο να μου διαβάζει με τις ώρες τα κατεβατά των chat που έκανε με τον κάθε τυχάρπαστο και να ασχολείται μανιωδώς με το κινητό στις εξόδους μας) με έφτασε στο σημείο να της δηλώσω αυστηρά ότι όταν θα είναι έτοιμη να αφιερωθεί στην ουσιαστική μεταξύ μας συζήτηση αφήνοντας στην άκρη το κινητό και τις ανούσιες λεπτομέρειες με το κάθε φλερτ, μόνο τότε θα την ξαναδώ. Προτίμησε να βρει άλλα θύματα/ακροατές. Θεωρώ ότι όπως και να έχει, εγώ ευνοήθηκα από την εξέλιξη.Μη φοβηθείς να την απομακρύνεις, αν ζητάς κάτι πιο ουσιαστικό στις σχέσεις σου. Είναι δικό της θέμα να διαχειριστεί τον πιθανό εθισμό της στα κοινωνικά δίκτυα, αν ποτέ αντιληφθεί το πρόβλημα της.
Scroll to top icon