ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2018 | 13:05

Εχ..

Βλεποντας αλμπουμ με παλιες φωτογραφιες, καθισα και σκεφτηκα το εξης: Απο τις φωτογραφιες φαινεται οτι ειχα ομορφες στιγμες, ταξιδια, φιλιες, τραπεζια οικογενειακα κτλ, παρ'όλα αυτα εχω ξεχασει σχεδον το 80-90% της παιδικης μου ηλικιας, και το μονο που θυμαμαι ειναι οι τσακωμοι και τα ασχημα συμβαντα. Μπορειτε να μου πειτε γιατι ; και αν θα επικρατησει αυτο για παντα ; Ευχαριστω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς και εγώ δε θυμάμαι πολλά από την παιδική μου ηλικία, αρχίζω και θυμάμαι από τα 15 και μετα. Και ούτε τσακωμούς και τέτοια θυμάμαι, ίσως επειδή δεν είχα τίποτα ιδιαίτερο, ήρεμα ήταν τα πράγματα. Παρ'ολα αυτά στεναχωριέμαι που δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα όταν μου λένε "θυμάσαι που είχαμε πάει στο Πήλιο; " Όχι. Τα βλέπω στις φωτός και λέω α ναι, θυμάμαι αλλά μάλλον δε θυμάμαι, απλά από το να βλέπω τις φωτογραφίες, νομίζω πως το θυμάμαι κιόλας. Είναι πολύ στενάχωρο. Με έχει εγκαταλείψει η μνήμη μου;Ποιος ξέρει. Το αστείο είναι ότι από τα 20 και μετά , θυμάμαι απίστευτες λεπτομέρειες.
Scroll to top icon