ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2018 | 00:13

Καμία συμβουλή

Για έναν 18χρονό πρωτοετή φοιτητή που σπουδάζει μακριά απο τη πόλη του,τους γονείς και τους φίλους του??Ίσως είμαι αρκετά ηττοπαθής εγώ αλλά δεν πιστευώ πως ταιριάζω με κανένα παιδί απο τη σχολή.Μπαινοβγαίνω απο το αμφιθέατρο ολομόναχος και όταν γυρίζω στο σπίτι που νοικιάζω έχω να αντιμετωπίσω την μοναξιά.Ευχαριστώ πολύ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατί πρέπει να ταιριάζεις με τον άλλο για να κάνεις παρέα; Αυτό το λάθος κάνετε και δεν βρίσκετε παρέες στις σχολές.Ψάχνετε άτομα σαν και εσάς.Εγώ είχα γνωρίσει στο στρατό άτομο με ακριβώς τα ίδια γούστα και το ίδιο χιούμορ.Μεγάλος μαλάκας όμως.Αντίθετα έκανα παρέα με άτομο που δεν είχαμε κανένα κοινό.Ούτε καν ηλικιακά.Και όμως ήταν και γαμώ τους τύπους.
Όλοι οι συμφοιτητές σου στη σχολή ήρθαν ως μονάδες. Βρήκαν παρέες επειδή είχαν την θέληση να γνωριστούν μεταξύ τους. Εντόπισε στους χωρους της σχολης σου ατομα που πιστευεις οτι θα μπορουσες να κάνεις καλή παρεα. Πιασ' τους την κουβεντα για οποιοδήποτε θεμα, πχ καποιο μάθημα και μετα συστησου.Ετσι ξεκινουν οι γνωριμιες. Δεν εχεις να ντρεπεσαι για κατι.
Scroll to top icon