ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2018 | 15:38

Κόλλημα...

Ρε παιδια πειτε μου λιγο τι θα κάνατε....Ειμαι 24 δεν εχω κανει σχεση ποτε κλπ γενικα δεν τα παω καλα στο ερωτικο κομματι με τις γυναικες κυριως οταν βρίσκομαι στην Ελλαδα! Εξω εχω περισσότερη τύχη για καποιο λόγο, επιτυχια κλπ (εμπειρικα το λεω) ισως γιατι εμφανισιακά δεν ταιριάζω με τα εμφανισιακα πρότυπα που έχουν οι κοπέλες εδώ! ειμαι και ντροπαλός κατι το οποιο δεν βοηθάει εδω γιατι στην Ελλαδα επικρατεί το σύστημα του κυνηγού... εξω ειναι καπως διαφορετικα, αλλα δεν θελω να επεκταθώ σε αυτο...τεσπαΟλα οκ, το εχω αποδεκτει και γενικα εχω παψει να ασχολουμαι, να ψαχνω κλπ κατι που εκανα πολυ στο παρελθον και επειδη δεν έβρισκα ανταποκριση και δεν ειχα καμια επιτυχια ποτε μου καποια εποχη ειχα πέσει και σε κατάθλιψη, πήγαινα και σε πορνες μαζι με εναν φιλο μου... τελος παντων γενικα δεν εχω θεμα τωρα πια με αυτο τον τομεα, αφου οσο βρίσκομαι εδω δεν τρέφω καμια ελπιδα για κατι (σκοπευω να μετακομίσω στο εξωτερικο, οταν τελειώσω τις σπουδές μου), ουτε πηγαίνω σε πορνες τωρα πια (δεν θελω να γινει συνήθεια)Εν παση περιπτωση ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι οτι εχω εναν φιλο μου που δεν μπορει να το αποδεκχτει.... ναι δεν μπορει να αποδεχτει οτι επαψα να ασχολουμε, ενω εγω το αποδέχτηκα! ξερει και αυτος οτι στην Ελλαδα δυσκολευομαστε λιγο με το φλερτ, αλλα πιστευει οτι υπερβάλω, οτι τα λεω αυτα γιατι εχω απογοητευτεί κλπ! ρε παιδια να προσπαθω να του εξηγησω οτι κλαιν δεν με ενδιαφερει και δεν με επηρεάζει το οτι δεν μπορω να βρω εδω κλπ!Και να μην με αφηνει ησυχο... με τιποτα! καθε μερα που βρισκομαστε, να με πιέζει σονι και καλα να στελνω μηνυματα στο fb σε διαφορες κοπελες (εφοσον ντρεπομαι να κανω κατι απο κοντα), ολοι ετσι κανουν λεει και βρίσκουν (εγω δεν θελω να το κανω γιατι θα γινω ξεφτιλα), μου λεει να στελνω μηνυματα σε διαφορα chat rooms κλπ! γενικα προσπαθει να με πείσει για κατι που θεωρω οτι ειναι μάταιο για μενα προσωπικα αφου δεν εχω τυχη εδω! με πειραζει καθε μερα οτι και καλα εχω μπει σε μοναχός mode, που ουσιαστικά δεν ειναι οτι δεν θελω να βλέπω γυναικα ή κατι τετοιο, απλα δεν θελω να ξανασχοληθω προς το παρον στο ερωτικο κομματι, αφου οπως ειπα ποτε δεν ειχα και καποια επιτυχια να πεις, οτι περνώ καποια περιοδο ξηρότητας και πρεπει να επανέλθω ξανα! απλα ετσι ειναι απο την αρχη... πως να το κανουμε!Νομιζει και καλα οτι αν προσπαθησω πολυ, πολυ ομως, αν στελνω καθε μερα απο 10-15 μηνυματα οτι θα βρω κατι... και φυσικα δεν ειμαι διατεθειμενος να το κανω! Του λεω οτι εμφανισιακά δεν ταιριάζω εδω, του λεω οτι θελει και τυχη να βρεις κλπ και με λέει τρελό! Πως μπορω να τον πείσω ρε παιδια να το αποδεχτει αυτο? Με εχει κουρασει και καποιες μερες με επηρεάζει ψυχολογικα αυτο...Τι αλλο να του πω για να ξεκολλησει και να μην μου τα πρήζει καθε μερα?
2
 
 
 
 
σχόλια
Μαλον πρεπει να γινεις λιγο σκληρος μαζι του και να του δειξεις πως ενοχλεισαι, μην προσπαθησεις να του εξηγησεις γιατι δεν συμφωνεις με τις πρακτικες του, δεν θα καταλαβει.
Δύσκολο....αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος μέχρι που τον παίρνει....μάλλον θα πρέπει να του το κόψεις λίγο απότομα. Πες του πχ ή το κόβεις ή δεν ξαναμιλαμε. Τσαντισου λίγο!! Όχι μόνο δω μέσα να τριζεις δοντακια! ;)
Scroll to top icon