ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2018 | 19:15

Σίχαμα

Εξηγήστε μου κάτι... Πως γίνεται ένας άντρας που ενδιαφέρεται για μια κοπέλα και καίγεται για αυτήν και φαίνεται αυτό από χιλιόμετρα... Να ακολουθεί αυτός ο άνθρωπος 300+ μοντέλα και σεξυ γκόμενες στο Instagram χωρίς σταματημό και να εξακολουθεί να κάνει λαικ σε αυτές!!! Δεν νιώθει κάπως όταν το κάνει αυτό?? Δεν του ερχεται η κοπελίτσα η απλή στο μυαλό??! Και ποσο θα την πλήγωνε όλο αυτό?? Απορώ δηλαδή εάν αυτός απλά θέλει να πηδηξει κάποια και τίποτα άλλο... Μην μου πειτε πως υπάρχει σεξουαλική επιθυμία και δεν μπορεί να συγκρατηθεί γιατί δεν είναι πιτσιρικι ελεος πια!!!! Υπάρχει και μια λογική... Όλα στο σεξ και συναίσθημα 0.
4
 
 
 
 
σχόλια
Απορώ τι καλό βρήκες σε αυτόν τον άνθρωπο και καίγεσαι εσύ για εκείνον, γιατί για το αντίθετο δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...Επί τη ευκαιρία: όταν ένας άντρας καίγεται για μία γυναίκα κοπέλα μου, είναι κύριος. Δεν σαλιαρίζει σα γλοιώδης τύπος με ξέκωλα και αηδίες. Κράτα το στα υπόψη αυτό.
Scroll to top icon