ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2018 | 00:42

-

Που είσαι πρίγκιπα μου;Έλα να με προστατέψεις, εσύ που με αγαπάς αληθινά, από τις ψεύτικες αγάπες των ανθρώπων. Σε περίμενα, σε περιμένω και θα σε περιμένω μια ζωή αν χρειαστεί.Κλεισμένη εδώ κι ας με λένε ρομαντική αυτοί που ξέρουν κι ας μην με προσέχουν αυτοί που δεν θα με μάθουν ποτέ. Εγώ δεν ήρθα στην γη να ζήσω την ζωή μου μαζί τους, μόνο για σένα γεννηθηκα για να μην νιώσεις μόνος ποτέ και απόκληρος αυτής της κοινωνίας. Είναι βράδυ, κρυώνω και κλείνομαι, περιμένω την άνοιξη, μα αργεί.
11
 
 
 
 
σχόλια
Ήταν ένας παπάς και πνιγόνταν στην θάλασσα και περνάει ένα καράβι:- Παπά, έλα, πιάσε το σωσίβιο να σωθείς.- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ο παπάς.Περνάει άλλο καράβι:- Έλα, παπά, να σε σώσουμε! Θα πνιγείς!- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει πάλι ο παπάς.Περνάει τρίτο καράβι:- Παπά, έλα να σε σώσουμε!- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ξανά ο παπάς.Με αυτά και με αυτά ο παπάς πνίγεται, πάει στον παράδεισο και λέει στον Θεό:- Περίμενα να με σώσεις, και εσύ τίποτα!- Ρε μαλάκα, τρία καράβια σου έστειλα να σε σώσουνε, και εσύ με έγραψες! Όπου ''παπάς'', βάλε στο ανέκδοτο τον εαυτό σου. Και όπου ''σωτηρία'', βάλε ''ρομαντική''. Και μην πετάς τόσο πολύ στα σύννεφα.
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει»Στους μύθους του Αισώπου αναφέρεται ότι η φράση ειπώθηκε από κάποιο ναυαγό (πλούσιο Αθηναίο), ο οποίος, αντί να επιχειρήσει να κολυμπήσει για να σωθεί, έκανε παρακλήσεις στη θεά Αθηνά να τον γλιτώσει χωρίς αυτός να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να σωθεί.Η γέννησή του Αισώπου τοποθετείται τον 7ο αιώνα π.Χ. άρα για πάνω απο 2700 χρόνια η ίδια ιδέα-σκέψη εκφράζεται απο ανθρώπους στο ίδιο λεκανοπέδιο..
Scroll to top icon