ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2018 | 18:32

Την ερωτεύτηκα...

Δουλεύουμε μαζί. Μου αρέσει εμφανισιακά αλλά σε νορμαλ πλαισια. Ητοι δεν νομιζω οτι θα την προσεχα στο δρομο. Ταιριαζουμε αρκετα οσον αφορα τα ενδιαφεροντα μας αλλα και παλι σε νορμαλ πλαισια. Μεχρις εδω ας πουμε φυσιολογικα πραγματα. Εκει που δεν ταιριαζουμε καθολου μα καθολου ειναι σε επιπεδο προσωπικοτητας. Σε τετοιο βαθμο που εχουν αναψει μεσα μου ολα τα Χ των εσωτερικων αορατων κριτων μου. Επισης εχει οοολο το πακετο (νεοφεμινιστικες μισανδρικες αντιληψεις , τουπε "εγω-ειμαι-η-πριγκιπισσα-που-θα-επρεπε-να-μενω-στις-πολιτισμενες-χωρες-του-Βορρα-και-η-μοιρα-μ-εχει-ριξει-με-την-ελληνικη-πλεμπα" , μιλαει ενιοτε σαν νταλικερης κλπ κλπ) που κανονικά θα έπρεπε να εχω βγαλει φτερα. Κι ομως την ερωτευτηκα. Εχω φτασει σε σημειο να ανυπομονω ν παω στη δουλεια μονο για ξεκλεψω μερικα λεπτα μαζι της. Ανησυχω πλεον για την συναισθηματικη μου κατασταση. Δεν ειμαι καλά. Δεν ξερω αν φταιει η μοναξια αλλα νομιζω θα καταληξω σε ψυχαναλυτη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα ως γυναίκα με το που διάβασα ότι μιλάει και φέρεται λογικά σαν νταλικέρης, ξενέρωσα. Δεν νομίζω να την ερωτεύτηκες και δεν αρχίσατε καλά κιόλας, αφού ο ίδιος δεν είσαι σίγουρος για την επιλογή σου. Το ότι σου άρεσε εμφανισιακά αλλά το ότι δεν ταιριάζετε καθόλου ως προσωπικότητες που αναφέρεις, δεν σου φέρνει κάποιο πάγο στη καρδιά σου; Προσωπικά είμαι λίγο δύσκολος άνθρωπος για να πάρω μια απόφαση, πρέπει να σκεφτώ καλά για να προχωρήσω με κάποιον. Αν πχ μου άρεσε κάποιος εμφανισιακά αλλά με ξενέρωνε με τρόπους, συμπεριφορές δεν θα συνέχιζα μαζί του όσο είναι νωρίς, γιατί αν δεθείς συναισθηματικά μετά δύσκολα ξεκόβεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon