ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2018 | 00:04

Άτιμα απωθημένα...

Καλησπέρα στο παρεάκι. Μία ερώτηση ρε παιδιά. Κυρίως από άντρες γιατί από γυναίκες θα φάω κράξιμο. Σας έχει τύχει ποτέ να μπλέξετε με 2 γυναίκες ταυτόχρονα; Η δική μου τωρινή ιστορία είναι η εξής. Μόλις είχα ξεκινήσει επαφές με μία κοπέλα η οποία μου άρεσε ξεκάθαρα και αυτή το ίδιο. Ταυτόχρονα ξεκίνησα να μιλάω με ένα παλιό απωθημένο. Εκεί αρχίζει και χαλάει το πράγμα. Αχ αυτά τα απωθημένα... Βγήκα με το απωθημένο μου που λέτε. ¨Το κάναμε κι όλας εν τέλει και ξεκίνησα να μιλάω αλλιώς στο άλλο κορίτσι και να απομακρύνομαι, λογικό βέβαια. Αυτή η καημένη δεν φταίει σε κάτι βέβαια να πληγωθεί. Γιατί τα σωστά άτομα μπαίνουν πάντα στη ζωή μας την λάθος στιγμή; Πείτε τις δικές σας ιστορίες με τα αγαπημένα απωθημένα... Σίγουρα έχετε. ;)
2
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά είστε σοβαροί; Πρώτη φορά είναι που γράφω κάτι εδώ. Τι τρολ και βλακείες λέτε; Η κατάστασή μου αυτό τον καιρό είναι. Μάλλον η δική σας είναι τόσο βαρετή που βρίσκετε όλα τα άλλα ψεύτικα.
Scroll to top icon