ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2018 | 13:16

Break down

Καλή μέρα σας Έχω ένα θέμα το οποίο δεν μπορώ να λύσω εδώ και αρκετό καιρό. Πριν από κάποιους μήνες έπαθα ένα κλονισμό και δεν μπορώ να διαβάσω. Βλέπω τα βιβλία και τα αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι. Επίσης όταν πάω να διαβάσω οι επιδόσεις μου φτάνουν στο 20% από αυτές που είχα πριν. Δεν ξέρω τι να κάνω... Ρώτησα πριν από κάποιες μέρες μια ομοιοπαθητικό και μου είπε να ξεκουραστώ και να σταματήσω να σκέφτομαι για όλα τα πράγματα. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση??? Πρέπει να αποκτήσω τις χαμένες μου επιδόσεις.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά τα πράγματα παιρνουν καιρό. Θα περάσει οταν παψεις νσ το σκέφτεσαι αγχωτικά. Εγώ στο 2ο έτος της σχολής το ειχα παθει, και εκδηλώθηκε με αϋπνίες μη καραμπινάτες που εφυγαν μονο στο στρατό τρια χρονια μετά. Φετος το καλοκαιρι, στα 45 φευγα πλέον, επαθα ενσ συναισθηματικό μπρεικ ντάουν κσι ακομα νιωθω υπερευαισθητος και με ελλειψη αυτοσυγκέντρωσης παρολο που η βασική αιτια εχει επιδιορθωθει.
Scroll to top icon