ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2018 | 12:20

Τα νεύρα μου!

Το αγόρι μου ,πρόσφατη σχέση, με παίρνει τηλεφωνο συνέχεια 5 φορές την μερα ενω βρισκόμαστε πολύ συχνά και μου μιλάει συνέχεια για πολιτικά. Τώρα μου μιλάει και εγω λέω ναι ,ναι, ναι. Μπορει να κοπει η γραμμη και να μην το καταλάβει, γιατι μιλάει όλη την ωρα. Χτες του ειπα καταμουτρα οτι βαριεμαι δυο φορες και αυτός με εγραψε και συνέχισε... Απολαμβάνω μια πολιτική κουβεντα αλλα οχι ολη μερα τα ιδια ρε γαμωτο και ιδιως οταν με διακοπτουν συνεχεια. Αααα και αυτοπροσκλήθηκε στον καφε με την κολλητη μου μετα την πορεια που θα παει και του είπα να ερθει προς το τελος ωστε να πουμε πρωτα τα δικα μας. Τι φαση; Τον ξερω καιρο πριν τα φτιαξουμε και μου εχει σταθει πολύ, αλλά βλέπω κάτι τετοια και ξενερωνω. Είμαι πολυ δεκτικός άνθρωπος άνθρωπος αλλα νιωθω να πνιγομαι μερικες φορες όταν μου ζηταει να βρισκομαστε καθε μερα και εγω λεω οχι που και που γιατι έχω και άλλες υποχρεώσεις. Αυτός δηλώνει τρελα ερωτευμενος μαζι μου και το δειχνει, ενω εγω αν και ενιωθα στον 7ο ουρανο μεχρι πριν καποιες μερες ,αρχίζω να αμφιβαλλω και με τρωνε οι τυψεις γιατι δεν θελω να τον στενοχωρησω. Θα του μιλησω λιγο για το οτι με ξενερωνει η συνεχης κουβεντα για τα πολιτικα και οτι νιωθω κάπως πιεση και θα δωσω χρονο. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι καθαρα θεμα χρονου να συμβει το γεια σας και αντιο σας. Καντο πιο συντομα γιατι οσο το καθυστερεις θα δημιουργηθουν προβληματα. Δεν κανει για εσενα, ηταν ενας ενθουσιασμος που τωρα που περασε, ερχεσαι αντιμετωπη με τα μειονεκτηματα που ολοενα θα βρισκεις πιο πολλα οσο περνα ο καιρος. Οχι οτι με τον επομενο δεν θα σου περασει συντομα παλι ο ενθουσιασμος, μην ελπιζεις για κατι τετοιο. Προσεχε λιγακι τον ενθουσιασμο (ή την απογνωση-απελπισια) σου και κανε πιο ψυχραιμες επιλογες γιατι οπως φαινεται πας και καθεσαι οπου να ναι και μετα παιδευεσαι αδικα. Ειναι σιγουρο οτι εδωσε σημαδια αρχικα οτι δεν κανει γενικα σαν αντρας τα οποια φυσικα τα αφησες στην ακρη και προχωρησες σε σχεση. Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν, απλα εμεις βλεπουμε θολα στην αρχη και σχηματιζουμε λαθος εικονα για αυτους. Ανοιξε τα ματια σου την επομενη φορα και μην τυφλωνεσαι απο τα συναισθηματα σου (λιγο ακατορθωτο αυτο για γυναικα το ξερω, προσπαθησε το τουλαχιστον).
Εκφράσου .Ναι οκ καλό είναι να έχεις άποψη αλλά δεν γίνεται συνέχεια .Είναι όντως κουραστικό .Κάνε μια κουβέντα μαζί του τουλάχιστον να κάνεις την προσπάθεία σου να του πεις ότι σε ενοχλεί .
Scroll to top icon