ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2018 | 11:04

Πφφ

Εμένα πάντως στο σπίτι με κλειδώνουν οι γονείς μου. Είμαι 17 και βγαίνω από το σπίτι μόνο για να πάω σχολείο. Βασικά συνήθως αυτοι με πάνε και εκεί. Νιώθω ότι πνίγομαι μέσα στο σπίτι όλη την ώρα. Τους ζητάω να πάω απλά μια βολτίτσα και μου λένε να πάμε μαζί. Με αφήνουν να βγαίνω μόνο με μια συγκεκριμένη κοπέλα και με περνούν συνέχεια τηλέφωνο και ζητάνε να της μιλήσουν. Πριν μια βδομάδα με πήρε τηλέφωνο ένας γνωστός μου και όταν άκουσαν ότι δεν είναι κοριτσίστικη φωνή τρελάθηκαν. Και μετά ξεκίνησε η ανάκριση. Όταν τους είπα ότι είναι γύρω στα 20 ( σιγά βασικά λίγο παραπάνω από 2 χρόνια διαφορά) φρικαρε λες και της είπα ότι θέλω να βγω με έναν πενηντάχρονο. Κανονικά αν έδινα φέτος και δεν το άφηνα για του χρόνου σε λιγότερο απο έναν χρόνο θα ήμουν κάπου μόνη μου και θα ησύχαζα. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που συμπεριφερονται έτσι και το ξέρω. Ως ένα βαθμό μπορώ να το καταλάβω κιόλας αλλά δεν μπορώ άλλο με αυτήν την κατάσταση. Δεν γίνεται να φοβούνται διαρκώς ότι κάτι άσχημο θα συμβεί ξανά. Θέλω απλά να με εμπιστευτούν λίγο γιατί δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα το αντέξω όλο αυτό.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να τους μιλήσεις και να τους εξηγήσεις πόσο κακό σου κάνουν. Οι γονείς σου δεν γίνεται και δεν μπορούν να είναι δίπλα σου σε όλη σου την ζωή. Πες τους επίσης ότι κάποια στιγμή που θα αναγκαστείς να μείνεις μόνη σου, επειδή δεν θα έχεις εμπειρίες, θα είσαι απροετοίμαστη και θα περάσεις δύσκολα. Από τα πιο σημαντικά μαθήματα που παίρνουμε από τους γονείς μας είναι να είμαστε ανεξάρτητοι.Μίλα τους όσο πιο γρήγορα μπορείς και μην τα παρατήσεις αν δεν αλλάζουν εύκολα γνώμη!
Scroll to top icon