ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2018 | 19:59

Περίεργος τύπος

Γνώρισα κάποιον σε ενα site,με παίρνει καθε μερα τηλ για να μιλήσουμε κ μου ζητάει να βγούμε κ επιμένει, δεν ξέρω εμενα ολο αυτό μου κάνει λιγο περιεργο κ πρόκειται γ εναν άνθρωπο 40 χρονών, εγώ 37.Δεν με έχει ρωτήσει πράγματα γ μενα πχ τι μου αρέσει να κάνω, αν μενω μόνη μου, αν οδηγαω το οτιδηποτε..είναι εμφανίσημος κ επισης εχει ενα ιδιαίτερο τροπο ζωής πχ αν κ με καλή δουλειά κ οικονομική ανεση βάζει μοναδες γ το κινητό δεν έχει κάποιο πρόγραμμα. .γενικότερα δεν ξέρω αν πρέπει να βγω μαζί του..
7
 
 
 
 
σχόλια
Ε Από την στιγμή που έχεις αμφιβολίες μην το κάνεις ... πρέπει να είσαι σίγουρη. Μάλιστα αφού μιλάτε και στο τηλ αλλά δεν σου αποπνέει εμπιστοσύνη και από ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρεται για σένα τότε κάνε αυτό που θεωρείς εσύ σωστό.
Αν δεν ήταν ξεκάθαρο από την Αφροδισία... θα ήθελα να το επαναλάβω.....ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ......επίσης παραπέμπω και πάλι στην εξομολόγηση για το ένστικτο (..τείνει να γίνει πασπαρτού... respect σε όποιον την έγραψε btw...)
Scroll to top icon