ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2018 | 13:45

Φλερτ

Την τελευταια χρονια με εχει απασχολησει πολυ το γεγονος οτι δεν εχω κανει ακομη σχεση .Γενικα ειμαι αγορι χαμηλων τονων, εμφανησιακα ειμαι ψηλος και γυμνασμενος (σχετικα, δεν ειμαι και φετες).Προσπαθησα να κανω κατι με μια που νομιζα οτι ειχε ενδιαφερον για εμενα,αλλα δεν ειχε καλη καταληξη για εμενα.Εχω ακουσει οτι πολλοι συνομηλικοι μου προσεγγιζουν κοπελες απο το fb για παραδειγμα χωρις καν να γνωριζονται κοντα ή να γνωριζονται ελαχιστα.Μου εχει περασει απο το μυαλο να το προσπαθησω,αλλα μου φαινεται οτι θα ειναι τελειως ακυρο να στειλω στην οποιαδηποτε.Εξαλλου, μου φαινεται πολυ λογικο να με απορριψει αν μου ειναι αγνωστη.Στο προηγουμενο μου φλερτ (αυτο που ειπα πιο πανω) της μιλουσα μονο απο κοντα (περιμενα να μου δωσει ή να δωσω καποια επαφη αν δεχοταν να βγει με εμενα) και μου φαινοταν οτι ολο αυτο βρισκοταν στον "αερα".Επισης,ενας αλλος τροπος ειναι το ιδιο πραγμα αλλα απο κοντα.Αυτο επισης μου φαινεται ακυρο, γιατι περα απο το γεγονος οτι το κεφαλι μου θα εχει γινει σαν ντοματα απο το αγχος μου,ειναι πολυ πιθανο να ενοχλω την αλλη ή μα την κανω να νιωθει αβολα (μαζι με εμενα).Τελος,εχω πολυ περιορισμενο κοινωνικο κυκλο, δεν εχω δηλαδη φιλιες με το αλλο φυλο.Τι να κανω για να γνωρισω τουλαχιστον κοπελες?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ειχαμε τοσους μεγαλους τωρα τελευταια σκασατε και οι μικροι. Προτεινω να γνωριστειτε καπως με την αλλη εξομολογουμενη που λεει πως δεν βγαινει απο το σπιτι και δεν μπορει να γνωρισει ανδρες γιατι ολοι στην σχολη τις ειναι γνωστοι, πρωην η δεν της αρεσουν.
Scroll to top icon